Audi-Servicerådgivare Möller Bil Göteborg

Audi-Servicerådgivare Möller Bil Göteborg

Vi söker människor som gillar och människor och utomordentligt bra service!

Möller Bil Göteborg är en av Sverige modernaste Audi-anläggningar. Vi har fått en fantastisk start i Göteborg och behöver nu utöka teamet med servicerådgivare.

På Audi satsar vi stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas på Möller Bil Göteborg. Anläggningen är på totalt 4700 m² och centralt belägen nära E6 vid infarten till Göteborg norrifrån. Audi går bra och befinner sig just nu i en expansiv fas med den största modelloffensiven i märkets historia. Under 2019 lanserades bl a märkets första helelektriska bil, Audi e-tron, en SUV med allt du kan förvänta dig av en bil från Audi.

Vi erbjuder
  • En möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärke
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Arbetsuppgifter

Som servicerådgivare hos oss har du daglig kontakt med våra kunder. Du får kunden att känna sig välkommen och omhändertagen genom att vägleda och ge råd i tekniska frågor. Du bokar tider för service och reparationer, upprättar kostnadskalkyler, hanterar garantifrågor, fakturering, reklamationer, svarar i telefon och är behjälplig med andra förekommande ärenden i kundmottagningen. Din huvuduppgift är att alltid ge kunden bästa möjliga service på ett positivt, engagerat och korrekt sätt. Rollen innebär ett självständigt arbete där du tillsammans med din kollegor planerar och ansvarar för optimerad drift och produktivitet på verkstaden.

I ditt arbete säkerställer du även att vi alltid arbetar efter Audi AGs processer och standards och att vi uppfyller auktorisationsbestämmelserna.

Vi söker dig som har
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Några års erfarenhet från arbete som servicerådgivare/kundmottagare på verkstad
  • Dator- och systemvana samt goda administrativa färdigheter
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
För att fungera i rollen som servicerådgivare bör du trivas med att mycket händer runt omkring dig samtidigt. Du är van att arbeta efter tydliga rutiner och processer vilket ställer krav på att du är strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett gediget tekniskt kunnande och intresse, söker självständigt efter information och tar till dig både skriftliga och muntliga instruktioner.

Som person är du öppen och omtänksam i ditt bemötande och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter, både med kunder och med medarbetare. Att ge god service och hitta lösningar som kunden blir nöjd med är självklart för dig.

Är du intresserad? Kontakta servicemarknadschef Andreas Holtz eller platschef Petri Apelvi för mer information.Du är varmt välkommen att skicka din ansökan till oss genom att klicka på "Ansök", senast 2019-11-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Och du, glöm inte att följ oss på LinkedIn - Möller Bil Göteborg

Välkommen till Möller Bil Göteborg!

Möller Bil Göteborg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (13 dagar kvar)