Ansvarig rekonditionerare Audi Möller Bil Göteborg

Ansvarig rekonditionerare Audi Möller Bil Göteborg

Möller Bil Sverige bygger nu en av Sveriges modernaste Audianläggningar i Göteborg! Sommaren 2019 slår vi upp portarna och nu söker vi en rekonditionerare!

Som rekonditionerare arbetar du med allt från lättare tvätt med dammsugning till större poleringar och lackförseglingar på framförallt internbilar. Du kommer att arbeta tillsammans med verkstads- och serviceteamen samt ha en tät dialog med försäljningsavdelningen. Du ansvarar för att arbetet utförs med högsta kvalitet och för att processer och rutiner följs.

Vi erbjuder
  • En möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken
  • Ett självständigt arbete i en expansiv organisation
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet
  • Ett självständigt arbete i en organisation som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av arbete med rekonditionering är meriterande
Vi söker dig

För att klara arbetet krävs att du är noggrann när du utför dina arbetsuppgifter. Du samarbetar bra med andra människor och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du är social, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och gillar ett högt tempo och du är mån om en god personlig prestation.

Låter det intressant? För mer information kontakta platschef Petri Apelvi, annars är du välkommen med din ansökan senast 2019-05-15. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Välkommen till Möller Bil Göteborg!
Möller Bil Göteborg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (22 dagar kvar)