ORDERMOTTAGARE/ARBETSLEDARE

ORDERMOTTAGARE/ARBETSLEDARE

Lyftbolaget i Göteborg AB bildades juni
2017. Företaget är ett systerföretag till Lönns Truckar och startades för att tillgodose hela kedjan av materialinlyft för byggföretag

Idag utför Lyftbolaget i första hand uppdrag som intransport av gipsskivor, kök, garderober, fönster, golv och kakel med mera i samband med ny- och ombyggnation. Arbetet består i att se till att detta material kommer hela vägen fram till monteringsstället.

Lyftbolaget arbetar i nära samarbete med Lönns Truckar och delar lokaler, fordon och viss personal.

Du arbetar direkt under VD och kommer att ha arbetsledaransvar. Vi söker en person som är van att leda personal och fördela och planera arbete. Du bör vara flexibel och lösningsorienterad och beredd att arbeta praktiskt ute på fältet om det skulle behövas. Körkort är ett krav. Tidigare erfarenheter inom bygg och logistik är meriterande.

Arbetet innebär regelbundna kontakter med kunder varför du måste kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara öppen för kommunikation. Du kommer att arbeta nära personal inom Lönns Truckar där ni samverkar om arbetsupplägg och säljinsatser.

Välkommen med din ansökan med cv och referenser till Lyftbolaget i Göteborg AB Karl Johansgatan 142, 41451 Göteborg eller maila jobb@lonnstruckar.se. Du kan också ringa Göran Lönn vd på 0707873918.
Mer info
Telefon 0703206486
Email Mejla Lyftbolaget i Göteborg AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lyftbolaget.se
Sista ansökningsdag 29 maj 2019 (41 dagar kvar)