Teknisk Industrisäljare till Lundgrens Sverige AB, Göteborg

Teknisk Industrisäljare till Lundgrens Sverige AB, Göteborg

Nu söker vi en teknisk industrisäljare som vill vara med på en otroligt spännande tillväxtresa på ett familjärt och välrenommerat företag.

Teknisk Industrisäljare / Säljare

I denna tjänst kommer du att bearbeta distrikt Småland och utgå från vårt huvudkontor i Göteborg. Lämplig bostadsort är Göteborg med omnejd.

Lundgrens Sverige AB startade 1949 i Göteborg och är ledande grossist inom områdena flödesteknik och industrigummi. De representerar några av världens ledande tillverkare och kan lagerföra och erbjuda marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar och radialtätningar. Från Malmö till Luleå kan vi förse återförsäljare, industri och svensk sjöfart med produkter som förbättrar produktiviteten och stärker konkurrenskraften.

Vår organisation bygger på närhet, spetskompetens och snabba beslut genom att vara lyhörda för kundens behov. Företaget ägs av Beijer Alma som är ett börsnoterat bolag. I Beijer Alma ingår tre andra bolag Lesjöfors, Habia och Beijer Tech. Lundgrens ingår i Beijer Tech tillsammans med andra specialiserade bolag. Lundgrens har ca 140 anställda uppdelat på sju kontor över hela Sverige och har även verksamhet i Norge.

Om tjänsten

Som utesäljare på Lundgrens arbetar man målinriktat och strukturerat och kommer själv att utveckla försäljningen och ansvarar för bearbetningen av nya och den befintliga kundplattformen i Småland. Du utgår från vårat kontor i Göteborg där du får möjlighet att bygga på dina interna relationer och kunskaper i en varm och öppen arbetsmiljö.

Vi värnar om att våra säljare ska ha ett genuint intresse för våra produkter och ser till att bygga upp den kunskapen som krävs för att agera som en konsultativ och rådgivande säljare åt våra fantastiska kunder.

Du kommer vara ute hos kunderna ca 4 dagar i veckan och genomföra ca 9 - 12 kundbesök per vecka med en kontorsdag som bör läggas på huvudkontoret i Göteborg.

Det handlar om försäljning till både återförsäljare, slutförbrukare och OEM kunder på olika orter, du får även möjligheten att delta på mässor och andra events.

"Totalt har vi ca 5000 kunder som vi servar och skapar mervärde för. Vi är ett växande bolag med flera äldre medarbetare så för den som vill finns det goda möjligheter till utveckling i bolaget. "

Läs mer om vad Staffan Johansson har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/lundgrens

Vi söker dig som har/är:
 • Antagligen sålt industrigummi och flödesteknik eller kommer ifrån en närliggande bransch
 • Mycket goda erfarenheter inom teknisk försäljning
 • Stort engagemang och känsla för service.
 • Nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas i rollen
 • En förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare
 • Tävlings- och målinriktad med ett högt driv
 • Vågar fråga efter affären
 • Gymnasieutbildning - påbyggnadsutbildning inom sälj är meriterande
Vi erbjuder dig:
 • Ett stabilt och välrenommerat företag i branschen
 • Arbete med mycket frihet under ansvar och stora möjligheter till utveckling
 • Platt organisation, korta beslutsvägar, fattar snabba beslut
 • Trevlig atmosfär med trevliga sociala aktiviteter
 • Marknadsmässig lön med pension och försäkring enligt kollektivavtal
 • Företagshälsovård, friskvårdsbidrag och förskottssemester
 • Tjänstebil, dator, mobiltelefon m.m.
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen AB under denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Camilla Jacobsson på Säljpoolen på telefon 0707-500385.

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan utsatt sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, försäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, industrisäljare, teknisk försäljning, teknisk säljare, teknik, industri, OEM säljare, bygg, byggsäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 24 aug 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!