Lagermedarbetare till Lundgrens Sverige AB

Lagermedarbetare till Lundgrens Sverige AB

Har du erfarenhet av lager och truckkörning och gillar att hålla ett högt tempo? Är du en person som trivs att arbeta tillsammans med en sammansvetsad grupp och jobba mot gemensamma mål? Lundgrens AB söker nu en lagermedarbetare till sitt team i Sisjön.

Om tjänsten
Som lagermedarbetare till Lundgrens Sverige AB kommer du att arbeta med truckkörning, plock och pack samt orderhantering på deras centrallager i Sisjön. Du har erfarenhet av lagerarbete, är van att arbeta fysiskt och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du får arbeta med 20 personer i stora lagerlokaler där det även finns en verkstad samt yrkesbutik. Arbetstiderna är förlagda heltid på dagtid, måndag till fredag. Du kommer att få en provanställning hos Lundgrens Sverige AB.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Sortering och hantering av olika artiklar
 • Plock och pack
 • Truckkörning (skjutstativs-, motvikts- och plocktruck)
 • Transportbokning och frakthantering
 • Orderhantering i affärssystem
Tjänsten som lagermedarbetare är en rekrytering med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete med plock och pack samt att plocka varor utefter ordrar. Du har truckkort A1-4 + B1-5 enligt TLP10 och har god erfarenhet från att köra truck. Meriterande om du arbetat med handscanner för orderhantering tidigare då företaget under hösten går över i ett nytt affärssytem. Du har en god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är en strukturerad, ordningsam, ansvarstagande och engagerad person med ett tekniskt intresse samt ett öga för detaljer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och är en positiv person med rätt inställning till arbetet.

Viktigt för tjänsten är:
 • Truckkort A1-4 + B1-5 enligt TLP10
 • Erfarenhet av lagerarbete
 • Svenska flytande i tal och skrift
 • Ansvarstagande och rätt inställning till arbetet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Lundgrens Sverige AB
Lundgrens Sverige AB har cirka 140 anställda i Sverige och representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta kan de lagerföra och erbjuda marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar och radialtätningar.

Om anställningen
Lundgrens Sverige AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Lundgrens Sverige AB erbjuder dig:
 • Fast månadslön
 • 6 månaders provanställning för att sen övergå till en tillsvidareanställning
 • Årlig bonus
 • 25 dagars semester enligt villkor
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sandra Tinsveds via sandra.tinsveds@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagermedarbetare, Lundgrens Sverige AB, Adecco, Sisjön, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.