Marketing Coordinator till Luna Group

Marketing Coordinator till Luna Group

Luna Group växer och söker nu en Marketing Coordinator

ROLLEN

Vi söker en Marketing Coordinator med strategisk kompetens och ett operativt mindset som får saker och ting att hända. Som Marketing Coordinator för Luna ansvarar man för att driva och genomföra marknadsföringsrelaterade aktiviteter för produktvarumärket Luna. Detta innefattar alltifrån att skapa briefer och underlag för framtagning av marknadsmaterial till att skapa innehåll och publicera på hemsida och social media kanaler. En viktig arbetsuppgift är att stötta de lokala marknaderna med marknads- och införsäljningsmaterial samt att säkerställa att överenskomna marknadsförings-aktiviteter blir genomförda och uppföljda. Vidare kommer man vara delaktig i produktutvecklingen gällande kommunikation och lansering av produkterna. I rollen ingår också att man är Marketing Coordinator för varumärkena TengTools, Hvid och Struktur.

Rollen tillhör rent organisatoriskt Central Marknad men man jobbar tätt tillsammans med och på uppdrag av Luna organisationen och framförallt Luna Brand Manager. Man jobbar också tätt tillsammans med de lokala marknaderna och skapar förutsättningar för dem att göra ett bra arbete på lokal nivå mot ÅF-ledet, och mot slutkund.

Du kommer utgå från vårt huvudkontor i Alingsås.

VEM ÄR DET VI SÖKER
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet inom marknadsföring som Marknadskoordinator eller liknande. Du har bred kunskap inom området marknadsföring med fokus på det digitala, social media och butik. Personen vi söker har också erfarenhet av projektledning inom produktion av marknadsmaterial och andra marknadsföringsaktiviteter som t.ex mässor. Eftersom du kommer ansvara för innehållet på Lunas hemsida är det viktigt att du har erfarenhet av att jobba i CMS och allra helst att du har erfarenhet av WordPress. Goda kunskaper inom InDesign och gärna andra program inom Creative Suite är också nödvändigt för denna roll då det förväntas att man själv kan producera en del enklare sälj- och marknadsmaterial. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Högskoleutbildning och erfarenhet från branschen är meriterande men inte ett krav.

Vi söker en driven och initiativtagande person som är bra på att se nya möjligheter samtidigt som du är en duktig relationsbyggare med en god kommunikativ förmåga.

VÅRT ERBJUDANDE
Luna Group står inför en spännande resa där vi satsar framåt och detta gäller inte minst våra egna varumärken. Vi är en organisation med korta beslutsvägar och vi har ett stort engagemang och passion för verktyg, och affärer. Vi är ett företag i ständig utveckling vilket kommer att ge dig ett variationsrikt och ansvarsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter och du kommer vara en viktig i aktör i arbetet i att bli ännu mer lönsamma, effektiva och framgångsrika.

LÅTER DET INTRESSANT?
Urval kommer att ske löpande, passa på att skicka din ansökan redan i dag. Har du frågor om rollerna är du välkommen att kontakta

Herman Rosén Brand Director Luna 0722-437094

Magnus Fager Marketing Manager Luna Group: 0703-662311
Mer info
Kontaktperson Magnus Fager, Marketing Manager Luna Group
Telefon 0703-662311
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.luna.se
Sista ansökningsdag 15 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Luna Group är en heltäckande leverantör av verktyg och förnödenheter för professionellt bruk till industri- och byggsektor med täckning i norra Europa. Vår affärsidé är att förse våra kunder med verktyg och förnödenheter på ett sätt som bidrar till enkelhet i deras verksamhet och ökar sin lönsamhet Vi gör det genom att hjälpa våra kunder med lägre kostnader för logistik och administration, vi utbildar och ger support i allt från sälj och produkt till digitalisering. Vi förhandlar priser på över 100 000 produkter med professionella urval bland fler än 500 varumärken. Luna Group har närvaro i 20 länder och en årlig omsättning på ca 1500 MSEK. 2017 firade Luna 100 år som aktör i branschen. Läs mer om oss på www.luna.se