Area Sales Manager södra/västra Sverige, till Lumibird Medical Nordics.

Area Sales Manager södra/västra Sverige, till Lumibird Medical Nordics.

Har du ett stort intresse av uppsökande försäljning? Har du erfarenhet av försäljning inom medicinteknik eller mot svensk sjukvård? Då kan du vara vår näste kollega! Vi söker en rutinerad area sales manager som har erfarenhet av att bygga långa och varaktiga kundrelationer, inom både offentlig som privat sektor. Distriktet du kommer ansvara för är södra/västra Sverige, men det kan även bli aktuellt med kunder/upphandlingar i andra delar av landet. Placering blir på lämplig ort inom distriktet.

Om tjänsten
Som area sales manager vill vi att du tillbringar så mycket tid som möjligt ute hos kunden, samtidigt som du ibland blir engagerad i upphandlingar och offerter vilket kräver noggrannhet och tålamod. Resor förekommer kontinuerligt och du behöver vara van att arbeta självständigt mot eget resultat.
  • Du har ansvar för försäljning mot ögonsjukvården inom ditt distrikt och ansvarar för att vi når vår försäljningsbudget inom distriktet. Du följer upp avtal och förfrågningar och du bevakar att våra kunder får rätt eftermarknadsservice. Allt för att etablera ett långsiktigt samarbete.
  • Som area sales manager ansvarar du för uppföljning av levererad utrustning samt att kundens användare får rätt utbildning. Du övervakar även leveransfasen, att rätt utrustning är på rätt plats i rätt tid.
  • Du deltar aktivt vid branschmässor både i Sverige och internationellt.
Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett tydligt kundfokus och som är van att arbeta med långvariga kundrelationer. Ett driv att göra lönsamma affärer över tid, en uthållighet då det ofta handlar om långa säljcykler och förmåga att vara konsultativ så kunden får bästa lösning. Arbetet är väldigt självständigt så för att lyckas krävs en god förmåga till självledarskap.

Har du erfarenhet av försäljning inom medicinteknik, gärna inom oftalmologi, är det klart meriterande. Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik, optik, sjukvård eller förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift, är nödvändigt för tjänsten. Körkort är ett krav.

Du kommer till ett väletablerat företag som har lång erfarenhet av att sälja utrustning till ögonsjukvården i Sverige och mot övriga nordiska länder. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och är marknadsledande med flera av våra produkter. Vi erbjuder ett intressant arbete med mycket utrymme för eget initiativ, korta beslutsvägar och stort eget ansvar. Vi erbjuder utmärkta arbetsvillkor och goda ekonomiska villkor.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Lumibird Medical Nordics med Jerrie AB. Välkommen med CV och personligt brev via jerrie.se. Sista ansökningsdag är söndag 4 december. Har du frågor så kontakta Martin Dahlberg på 0763-170741.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lumibird Medical Nordics är idag en betydelsefull leverantör och återförsäljare av medicinteknisk utrustning till i första hand ögonsjukvården i Norden. Sedan 1 augusti 2020 ingår vi i Lumibird Group som är börsnoterat. Vårt huvudkontor för Norden ligger i Mölnlycke. Vi har även kontor i Stockholm, Helsingfors och Oslo. Lumibird Medical Nordics representerar våra egna välkända tillverkare Ellex och Quantel medical men även flera globalt etablerade tillverkare med produkter av erkänt hög kvalitet. Vi erbjuder ett omfattande sortiment och kan i princip erbjuda all utrustning som används i ögonsjukvården. Kunskap, kvalitet och kontinuitet är ledord i vår verksamhet.