Säljare av inredningstextil - region Väst

Säljare av inredningstextil - region Väst

Med en livslång passion för textil, bygger Ludvig Svensson sitt varumärke på ett arv från 1887. Vi är ett familjeägt företag som i fjärde generationen fortsätter att utveckla och tillverka textilier med enastående design och funktion. AB Ludvig Svensson grundades 1887 och erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare över hela världen. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna och Kina under varumärket Svensson för export till över 130 länder. Koncernen omsätter 750 MSEK och har totalt 360 medarbetare.

Nu behöver vi förstärka vår säljorganisation med ytterligare en säljare av inredningstextil, för region Väst! Tjänsten innebär att sälja ljus- och ljudlösningar genom vackra textilier som bidrar till en bättre arbetsmiljö för människor. Vi vill genom textilierna skapa trivsamt ljusinsläpp och en behaglig ljudnivå. Har du ett intresse för textilier och inredning, då kan detta vara drömjobbet för dig. Trivs du dessutom med att inspirera, lyssna och ge konsultation kring textila lösningar, ännu bättre. Vi ser gärna också att du är intresserad av funktion och är bekväm med att prata om tekniska lösningar.

Du ingår i ett säljteam med ett 10-tal säljare och rapporterar till den nordiska säljchefen. Huvudkontoret och produktion ligger i Kinna, men i ditt dagliga arbete utgår du från ditt hemmakontor. Du ansvarar för försäljningen och för säljaktiviteter inom region Väst. Den mesta tiden är du förstås ute hos dina kunder inom ditt distrikt, varvat med olika event med våra samarbetspartners. Våra kunder är inredningsföretag, möbeltillverkare samt arkitekter som ritar in och köper våra textilier till offentliga miljöer.

VAD KAN LUDVIG SVENSSON ERBJUDA DIG?
Vi erbjuder dig en anställning i ett företag med mycket hjärta och sunda värderingar - LÅNGSIKTIG, PÅLITLIG och DYNAMISK.
Du får arbeta i en internationell och spännande miljö med svenskproduktion, där utveckling och innovation står i fokus. Vi är väletablerade på marknaden med ett mycket gott rykte. Beslutsvägarna är korta och du kommer bli en viktig del av teamet och där din insats syns. Du får chans att påverka din och företagets framgång samt möjlighet att utvecklas genom spännande projekt.

VEM ÄR DU?
Vår nästa kundansvariga säljare i Väst, drivs av att skapa långsiktiga och professionella affärsrelationer. Du trivs i snabbrörliga miljöer och har ett innovativt och engagerat mindset. Detta innebär att du alltid ser nya möjligheter och gör ditt yttersta för att skapa ett värde hos dina kunder; nya såväl som befintliga. Du lyckas som säljare genom din förmåga att entusiasmera och inspirera, i en omvärld där utvecklingen går snabbare än någonsin.

Din härliga energi är utmärkande och med ditt engagemang och jordnära förhållningssätt bidrar du till en positiv stämning - externt såväl som internt. Genom att hjälpa dina kunder att bli framgångsrika bidrar du även till Ludvig Svenssons fortsatta utvecklings- och lönsamhetsresa. Du är en lagspelare som sätter teamet före jaget och förstår vikten av att dela med dig av din kunskap och erfarenhet.

Dina erfarenheter består av tidigare arbete som säljare B2B, gärna med bearbetning av föreskrivande led. Dina kundreferenser och tidigare kollegor beskriver dig som någon med inte sant? Framförallt vill vi att DU ska vilja vara en långsiktig medlem i vårt framtida säljteam.

Kompetenser och erfarenheter
  • Framgångsrik bakgrund av värdebaserad B2B-försäljning, samt van användare av CRM-verktyg.
  • Nyfiken, förståelse för våra kunders utmaningar och lösningsorienterad.
  • Laget för jaget, med ett positivt, hjälpsamt och långsiktigt arbetssätt.
  • Strukturerad och goda kunskaper i att presentera och förmedla kunskap.
  • Erfarenhet från värdebaserad försäljning.
  • Körkort, samt möjlighet och vilja att resa i tjänsten.
Meriterande
  • Eftergymnasial eller universitetsutbildning inom ekonomi eller marknad.
  • Branscherfarenhet och gärna ett nätverk hos inredare och arkitekter i region Väst.
  • Erfarenhet från ljud och ljus.
Om du känner igen dig i beskrivning, då ser vi gärna att just du söker tjänsten. Varmt välkommen!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa via sms 0735-21 65 31 eller via mejl: kajsa.sanden@salesonly.se. Intervjuer sker under vecka 39-41. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen.

Om ab ludvig svensson
Ludvig Svensson är ett familjeföretag med korta beslutsvägar. Vi välkomnar kompetenta människor med driv som vill växa tillsammans med oss. Vi vågar ta oss an nya utmaningar och skapa möjligheter genom nätverk, samarbete och kreativitet. Vi utvecklar oss själva och investerar i våra anställdas kompetensutveckling. Svensson är en arbetsplats med många möjligheter och kontakter över hela världen. Välkommen till vår familj!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (11 dagar kvar)