Biträdande kontorschef, Ludvig & Co Göteborg

Biträdande kontorschef, Ludvig & Co Göteborg

Vill du vara med att driva och utveckla vårt kontor i Göteborg tillsammans med kontorets 20 medarbetare? Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är Sveriges största rådgivningsföretag. Just nu är hela organisationen på en stor resa inom digitalisering, nya arbetssätt och tillväxt. Vi söker dig med hjärtat på rätt ställe och passion för att leda och utmana våra medarbetare till att ge de vassaste råden. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

Därför skulle du trivas!

Kontorschef Marcus Sorling berättar:

På kontoret i Göteborg blir du min högra hand och en del av ett team på 9 medarbetare. Som grupp värdesätter vi teamkänsla och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av stort hjärta och utveckling samt förväntar mig ägarskap av mina medarbetare.

Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera 100 anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas.

Om tjänsten

Som biträdande kontorschef har du personalansvar för kontorets medarbetare och ekonomiskt ansvar för kontorets resultat. Din viktigaste uppgift är att bygga starka team genom att coacha och inspirera medarbetare som i sin tur kan leverera god lönsamhet och tillväxt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet
  • Driva utveckling av interna arbetsprocesser
  • Kund och leveransansvar
  • Fördela och tillsätta rätt resurser för rätt uppdrag
  • Tillsammans med medarbetarna hjälpa kunder att driva och utveckla deras verksamheter
I rollen som biträdande kontorschef ansvarar du även för att upprätthålla ett gott arbetsklimat och informationsflödet i ditt team. Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget. Kontoret ingår tillsammans med 4 andra kontor i regionen Storstad och Specialistenheter där ni aktivt arbetar med kompetensutbyte inom regionen.

För att lyckas behöver du
  • Utbildning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning eller fastighetsförmedling.
  • Bred arbetslivserfarenhet, gärna inom ekonomi och med fördel konsultbyråerfarenhet
  • Ett stort yrkesmässigt engagemang
  • Förmågan att leda, sprida energi och motivera andra människor
Som person är du driven, trygg och förtroendeingivande både i rollen som ledare och som operativ konsult.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast 6/3 2021. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Marcus Sorling, tel. 031-778 32 68 alt. marcus.sorling@ludvig.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Kontorschef, biträdande kontorschef, Redovisningskonsult, Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Manager, Financial accountant, Financial controller, Accounting specialist, Controller, redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, redovisningsassistent, lantmästare, agronom, skatt
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (7 dagar kvar)