Serviceinriktad finsktalande rådgivare till Lowell!

Serviceinriktad finsktalande rådgivare till Lowell!

Är du en fena på kundservice? Talar du även finska? Nu har du möjlighet att söka ett varierat och givande arbete när Lowell vill stärka sin organisation med en finsktalande kreditrådgivare.

Om tjänsten
I rollen som rådgivare är du länken mellan fordringsägare och den som ska betala där ni tillsammans försöker hitta bästa möjliga lösning för den ekonomiska situationen. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att hantera inkommande och utgående telefonsamtal samt mejl och övrig administration. Arbetstempot är tidvis högt och det gäller att upprätthålla andelen samtal utan att förlora professionalitet och kvalitet. Som ny rådgivare får du gå en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll som rådgivare. Du har självklart också ett stort stöd av din teamledare och andra stödfunktioner i ditt dagliga arbete.
  • För att du ska utvecklas i din roll som kreditrådgivare får du fortlöpande vidareutbildning inom inkassoprocessen och dess regelverk samt coachning i samtals- och förhandlingsteknik.
  • Du kommer att arbeta både mot finska och svenska kunder.
  • Arbetstiderna är måndag till fredag mellan kl 08.30 till 17.00.
Om dig
För att lyckas i rollen som rådgivare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av service och gärna har arbetat med telefon och dator som främsta redskap. Har du även ett intresse för ekonomi, juridik och siffror kommer du att trivas väl med rollens ansvarsområden. Krav för tjänsten är flytande språkkunskaper i svenska, finska och engelska.

Vidare söker vi dig som tycker att det är givande att arbeta med rådgivning, inkasso och betallösningar. I rollen ingår det att ta emot svåra samtal och det är därför viktigt att du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en stark vilja att göra ett bra jobb. Du arbetar med ett målinriktat fokus och drivs av att hela tiden utvecklas i ditt arbete. Du är noggrann i kombination med en förmåga att få rutinuppgifter utförda snabbt och effektivt är en viktig egenskap för denna tjänst. Du har även ett trevligt och respektfullt bemötande mot kunder och kollegor.

Inför anställning kommer Lowell att göra en kreditupplysning.

Vad Lowell erbjuder
Lowell sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg och erbjuder dig ett härligt företagsklimat, trevliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor. Vi välkomnar dig till ett spännande företag med höga mål och ambitioner. På Lowell arbetar vi löpande med att utveckla och utmana oss själva. Lowell är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Pioneering, Ambition, Compassion, Excellence och Responsibility. Värderingarna är grunden för Lowells verksamhet och sättet att vara och arbeta.

Övrigt
Start: Omgående
Lön: Månadslön
Placering: Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lowell, tidigare Lindorff, erbjuder såväl stora som små företag helhetslösningar inom kredithantering. Lowell har ett brett tjänsteutbud som omfattar hela kreditcykeln, från betaltjänster till fakturering, inkassotjänster, köp av förfallna eller osäkra fordringar, samt omfattande analystjänster. I Sverige har Lowell kontor i Stockholm och Göteborg med totalt 250 anställda. Hela Lowell-koncernen har 4 400 anställda varav 850 har hemvist i Norden.