Inkassorådgivare på deltid med möjlighet till sommarjobb!

Inkassorådgivare på deltid med möjlighet till sommarjobb!

Är du en driven och trevlig student som vill jobba ett par extra pass i veckan? Nu söker vi flera stjärnor som Rådgivare inom inkasso till ett härligt team på Lowell. Inte nog med att du utbildas och utvecklas löpande, du får dessutom ett garanterat sommarjobb och möjligheten att flexibelt spendera dagarna med likasinnade. Låter detta som extrajobbet du letat efter? Ansök redan idag! Vårt urval är löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Lowells räkning en Rådgivare inom inkasso. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lowell. Du kommer att arbeta kontorstider och förväntas kunna arbeta minst 2 arbetspass i veckan, samt heltid i sommar.

Samtalen till Lowells Contact Center är många och kvalitet är det absolut viktigaste i verksamheten. Då arbetstempot är högt söker vi dig som gillar när det händer saker runtomkring dig. Du uppskattar en aktiv roll där det inte finns någon risk att bli uttråkad av arbetsbrist. Det är viktigt att klara av en händelserik tillvaro utan att tumma på kvaliteten. Du får en utbildning när du börjar så att du känner dig trygg i din roll som rådgivare och med de uppgifter som du ska utföra. Du har självklart också ett stort stöd av din teamledare, kollegor och andra stödfunktioner i ditt dagliga arbete. Vidare kommer du få kontinuerlig vidareutbildning inom inkassoprocessen och dess regelverk samt coachning i samtals- och förhandlingsteknik.

"Vi välkomnar dig till ett spännande företag med höga mål och ambitioner. På Lowell arbetar vi löpande med att utveckla och utmana oss själva. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg erbjuder dig ett varmt företagsklimat, härliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor. Lowell är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Pioneering, Ambition, Compassion Excellence och Responsibility. Värderingarna är grunden för Lowells verksamhet och sättet att vara och arbeta." Frida Sjöblom, Team Leader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lowells önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
  • Att bli en del av ett härligt team
  • Ett garanterat sommarjobb och extrajobb under studietid
  • Givande utbildningar som är mycket meriterande
Arbetsuppgifter
Som rådgivare inom inkassoverksamheten är du länken mellan den som vill ha betalt och den som ska betala. Din uppgift är att, tillsammans med personen som ringer in, hitta den bästa lösningen på den uppkomna ekonomiska situationen.

Dina huvuduppgifter består av inkommande och utgående samtal men mail och andra administrativa uppgifter förekommer också.

Vi söker dig som:
  • Tidigare arbetat inom service, deltid är ok
  • Studerar en eftergymnasial utbildning
  • Har goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare:
  • Arbetat med telefonen som redskap
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Lowell. Vi söker dig som är driven, resultatorienterad och trivs att arbeta i team. Noggrannhet tillsammans med förmågan att få rutinuppgifter utförda snabbt och effektivt är en viktig egenskap för denna tjänst. Du har ett trevligt och respektfullt bemötande mot kunder och kollegor. Du gillar förhandling och för att lyckas i rollen krävs det att du trivs med att snabbt sätta dig in i andras situation och skapa förtroende för dig själv som person. Du drivs av att jobba mot mål på daglig basis och att arbeta i en målfokuserad verksamhet med högt tempo.

START: 1/6-22
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg/Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!