Finsktalande Rådgivare till Lowell!

Finsktalande Rådgivare till Lowell!

Inledning:
Drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare arbetat inom kundservice och vill ta nästa steg i en utvecklande roll där du på riktigt får påverka människors liv? Nu söker vi dig, finsktalande med ekonomiskt intresse, för en tjänst som Rådgivare på både finska och svenska. Är du en empatisk person, med stort driv, som motiveras av tydliga mål? Då är du den vi söker! Är detta din nya möjlighet? Ansök redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Lowells räkning en Rådgivare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Lowell.

Det är 10 kollegor på avdelningen där Suzanne som blir din närmsta chef har ett öppet ledarskap där dörren för dialog alltid ska vara öppen. I dagsläget arbetar gruppen i en hybridlösning. Vissa dagar på distans och vissa på plats.

Då arbetstempot är högt söker vi dig som gillar när det händer saker runtomkring dig. Du uppskattar en aktiv roll där det inte finns någon risk att bli uttråkad av arbetsbrist. Det är viktigt att klara av en händelserik tillvaro utan att tumma på kvaliteten. Du får en utbildning när du börjar så att du känner dig trygg i din roll som rådgivare och med de uppgifter som du ska utföra. Du har självklart också ett stort stöd av din teamledare, seniora kollegor och andra stödfunktioner i ditt dagliga arbete. Vidare kommer du få kontinuerlig vidareutbildning inom inkassoprocessen och dess regelverk samt coachning i samtals- och förhandlingsteknik.

"Vi välkomnar dig till ett spännande företag med höga mål och ambitioner. På Lowell arbetar vi löpande med att utveckla och utmana oss själva. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg erbjuder dig ett varmt företagsklimat, härliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor. Lowell är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Pioneering, Ambition, Compassion Excellence och Responsibility. Värderingarna är grunden för Lowells verksamhet och sättet att vara och arbeta."

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lowells önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
  • Att bli en del av ett härligt team
  • Givande utbildningar som är mycket meriterande
  • Möjligheten att bli expert inom ett viktigt område, stora fordringar
  • Att hjälpa människor som hamnat i en tuff situation
Arbetsuppgifter
Inom Customer Service sker merparten av Lowells alla kund- och klientkontakter. I varje kontakt erbjuds en stark kundupplevelse, effektivitet, nyfikenhet och lösningsfokus. Du finns i flera olika kontaktkanaler såsom web, sms, chatt, telefon, email och brev.
Som rådgivare inom inkassoverksamheten är du länken mellan klienter och de som är skyldiga pengar. Din uppgift är att, tillsammans med den som ringer in, hitta den bästa lösningen på den uppkomna ekonomiska situationen. Du arbetar för en global kund som är kända för sin höga servicenivå och du ska förmedla detta vidare i dina samtal.

Vi söker dig som:
  • Tidigare arbetat inom kundservice, gärna med ekonomisk rådgivning
  • Har ett ekonomiskt intresse, gärna någon typ av erfarenhet/studier inom området
  • Har goda kunskaper i det finska, svenska & engelska språken i tal och skrift, gärna fler språk
Det är meriterande om du arbetat i affärssystemet NOVA och/eller arbetat på ett inkassobolag.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Lowell.

Du är...
  • Självgående och har en god personlig mognad
  • Empatisk och bryr dig om dina medmänniskor
  • Driven och målfokuserad
START: Omgående med viss flexibilitet
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.lowell.se/
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lowell är Europas näst största aktör inom kredithantering och inkassotjänster. Företaget grundades i Storbritannien 2004, men i Norden sträcker sig vårt arv och erfarenhet över ett hundra år tillbaka i tiden då vi var pionjärer för branschen.