Utesäljare till LOHILO i Göteborg

Utesäljare till LOHILO i Göteborg

LOHILO startades med en tydlig idé om att skapa en egentillverkad proteinglass med bra råvaror utan tillsatser.

Bolaget fokuserar idag på funktionella drycker och livsmedel där produkterna innehåller en eller flera funktioner som vitaminer, mineraler eller annat som ska hjälpa kroppen. Produkterna innehåller mindre socker och fett samt mer protein - som ett alternativ till proteinshakes, kvarg och keso.

Nu söker vi dig som vill representera det starka varumärket LOHILO som utesäljare och bygga långsiktiga kundrelationer i Göteborgsregionen.

Om rollen
I rollen som utesäljare genomför du kundbesök inom dagligvaruhandeln i ditt distrikt där du säljer LOHILO's sortiment inom energidrycker. Du ansvarar för orderhantering, plock i butiker, försäljning av kampanjer samt överlag hålla en hög servicenivå gentemot kund. Att vara utesäljare hos LOHILO innebär både försäljning till kunder men också att följa och utveckla deras försäljning genom att säkerställa nöjdhetsnivån och se potentialen hos kunder.

Vem är du?
  • Du har tidigare erfarenhet av fältförsäljning inom relevant område för tjänsten
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av dagligvaruhandeln. Det är viktigt att du förstår hur det fungerar i butik med försäljning, plock, beställningar och hur man placerar varorna i butiken
  • Du har en aktiv livsstil och ett genuint intresse av LOHILO-s varumärke och produkter
  • Du är en person fylld av energi som älskar försäljning
  • Tjänsten innebär att du reser med bil så körkort B är ett krav
Startdatum: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Lön: Fast del samt provision där du har stora möjlighet att påverka din lön

Övrigt
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs direkt av kunden. Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen.

Är detta rätt jobb för dig? Vi arbetar löpande med urvalet så ansök snarast eller kontakta rekryteringsansvarig Johanna Holmquist om du har frågor på johanna@stegra.nu alt 076- 029 90 39.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stegra är rekryteringsbolaget som hjälper arbetsgivare och arbetssökande att ta steget mot ökad tillväxt, både som företag och som människor. Vi har ett genuint intresse av att hjälpa människor och företag att växa. Vi arbetar med både rekryterings- och bemanningslösningar inom flera olika områden. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall och har både lokala och nationella kunder. Det viktigaste för oss är att säkerställa en bra matchning mellan arbetsgivare och dig som söker jobb och är noga med att du alltid har rätt förutsättningar att lyckas i din nya roll. För att läsa mer om oss, besök http://stegra.nu