Teknisk säljare

Teknisk säljare

Teknisk säljare med KAM-ansvar
Sverige - Remote

Vi har en spännande resa framöver där du kommer vara en central person för vår utveckling på den svenska marknaden!

Om rollen
Som teknisk säljare arbetar du med våra innovativa betalningslösningar inom biltvätt och vending. Du driver försäljning till medelstora och stora företag på den svenska marknaden och kommer både att förvalta och hitta nya kunder. Du kommer arbeta med tekniskt komplexa produkter och systemlösningar där du hjälper och projektleder processerna tillsammans med dina kunder från start till avslut.

Du arbetar självständigt med hänvisning till närmsta chef och kan både planera dina egna aktiviteter samt förstå de uppgifter som naturligt uppstår. Du kommer att bearbeta hela Sverige och kan utgå hemifrån. Vi har kontor i Falkenberg och Göteborg om du skulle bo i närheten.

 

"Jag har en internationell bakgrund inom tung industri och elektronik och arbetade utomlands i 15 år innan jag 2018 gick in som VD i NPS Service AB, idag Logos Payment Solutions AB. Närmast kommer jag från Shanghai där jag arbetade som Business Development Director gentemot Europa.

Jag är en kommersiellt driven ledare med ett stort engagemang i verksamheten. Jag brinner för att se mina medarbetare utvecklas framåt med bolaget. För mig är det viktigt att vara lyhörd och bedriva ett prestigelöst ledarskap, det är som team vi gemensamt når succé.

För att lyckas i rollen som teknisk säljare krävs ett driv och engagemang framåt, att kunna ta ansvar för hela processen från kundbesök till avslut och installation. Att ta in nya kunder och affärer till bolaget är en viktig del, men det är minst lika viktigt att ha egenskaperna för att kunna få affärerna att växa hos våra existerande kunder. Att man arbetar prestigelöst som en del i ett team är en nödvändighet. "

- Henrik Strokirk, VD

 

Vi erbjuder
Som teknisk säljare hos oss blir du en del av en dynamiskt snabbväxande koncern, där du kommer vara en nyckelperson för den svenska marknaden. Det är inte bara en förvaltande roll utan du får vara med i utvecklingen. Du kommer arbeta med moderna betallösningar där vår teknik ligger i framkant.

Din profil
Vi söker dig som har en längre dokumenterad erfarenhet av operativ försäljning, med goda dokumenterade resultat. För att kunna erbjuda kunden rätt produkt och lösning behöver du ha en god teknisk förståelse och vara nyfiken på att lära nytt. 

Som teknisk säljare och KAM hos oss såtror vi att du som sökande har en kommersiell utbildningsbakgrund mederfarenhet av teknisk försäljning och/-eller en teknisk utbildningsbakgrund.Tjänsten förutsätter att du talar och skriver engelska på förhandlingsnivå ochkommunicerar flytande på svenska.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-70 45 182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget

 Logos specialiserar sig på utveckling och produktion av självbetjäningsmaskiner, betalningslösningar, industriella kontroller och backend-system, sammansatta för sammanhängande och innovativa lösningar. Vi har tillhandahållit innovativa lösningar sedan 1986 och bygger därför på mer än 30 års erfarenhet. 2020 slogs Logos Design och NPS samman och företaget heter idag Logos Payment Solutions. Med en kompetent och motiverad personal som inkluderar ingenjörer, tekniker, projektledare etc. utvecklar vi lösningar, producerar terminaler och servicerar kunder i Norden och delar av övriga Europa.

Mer info

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!