Area Coordinator till Forenom

Area Coordinator till Forenom

Vill du arbeta som Area Coordinator inom ett snabbväxande och branschledande nordiskt företag som är en uppstickare med stort mod?

Forenom har växt till att bli ett ledande företag i Norden inom uthyrning av full-service lägenheter. Genom att erbjuda lägenheter, lägenhetshotell samt hotell på centrala platser har företaget ökat sin omsättning från 4,2 miljoner euro till 82 miljoner euro på 10 år.

Om tjänsten

Vi letar nu efter en Area Coordinator som kan ta Forenoms verksamhet till nya höjder i Göteborg. Du kommer att axla ansvaret för att koordinera den operationella verksamheten med fokus på att identifiera nya möjligheter på uthyrningsmarknaden, iordningsställa bostäder innan inflyttning och möta Forenoms kunder. När du börjar hos Forenom kommer du till en dynamisk arbetsplats där det råder ett entreprenöriellt driv och en framåtanda. Du kommer att arbeta tätt med kollegorna i regionen och rapportera till Area Manager, Göteborg.

Typiska arbetsuppgifter
  • Hitta/välja lämpliga bostäder
  • Matcha kunders behov med utbud av bostäder
  • Hålla bostadsvisningar
  • Förbereda inköp av möblemang och kontakt med städare innan inflyttning
  • Sköta in- och utflyttning, med hantering av nycklar
  • Uppdatera webbplats med aktuella bilder och utbud av lägenheter
  • Löpande ta hand om frågor/problem som uppstår under hyresperioden
För att lyckas i rollen

För att vara framgångsrik i rollen som Area Coordinator tror vi att du har tidigare erfarenhet inom kundnära roller eller inom försäljning. Vi ser gärna att du har ett intresse för fastighets- eller bostadsbranschen men viktigast är att du känner dig bekväm i kundmötet. Vidare behöver du ha B-körkort och tala svenska och engelska obehindrat.

Mer om dig - vår nya Area Coordinator

Du är självgående och har en serviceinriktad approach. Du ser problemlösning som en spännande del av din arbetsvardag och räds inte att ta tag i saker och ting på egen hand när det behövs. Du har ett genuint intresse för andra människor och en vilja att utvecklas med företaget. För rätt person är möjligheterna goda till att vara med på en spännande expansionsresa och anta nya karriärmöjligheter inom en snar framtid.

Forenom erbjuder dig

Till idealkandidaten kommer vi att erbjuda konkurrenskraftiga anställningsvillkor, men framförallt ett fantastiskt roligt och utmanande arbete i ett ambitiöst team. Du har goda utvecklingsmöjligheter och en närvarande chef som stöttar dig i din introduktion och vardag.

Övertygad än? Tveka inte att skicka in din ansökan

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen hör av dig till ansvarig rekryterare Sara Stecksén | sara.stecksen@barona.se

Mer om Forenom

Vi brinner för att vara innovativa på marknaden, sätta vårt eget avtryck samt ha roligt under resans gång. Därför tror vi att du kommer att känna dig hemma hos oss. Vårt team består av 450 professionella medarbetare som styr verksamheten efter våra kunders behov. Vår historia sträcker sig 20 år tillbaka i tiden, men vi håller blicken bortom horisonten hela tiden. Vi tror inte på en ”one size fits all” när det handlar om boende. Därför kommer vi aldrig sluta leta efter nya sätt att hjälpa våra kunder på bästa sätt - oavsett förutsättningar.

Våra kärnvärden påvisar mod, då vi är 100% inställda på att tillsammans kan vi åstadkomma mer. Vår övertygelse är att tillsammans är alltid bättre och vi inspirerar varandra att uppnå samt överträffa uppsatta mål.

Vi vill utmana oss själva, normer och branschen. Vi är en sammanslutning av passionerade, kreativa och engagerade människor som inte räds hårt arbete. Träffa oss här:

https://www.youtube.com/watch?v=Ab001XY7MwQ

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Göteborg; Koordinator; Area Coordinator; Support; Property Coordinator;
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)