Projekteringsledare

Projekteringsledare

Projekteringsledare
Göteborg

Vi växer och söker nu en driven och ambitiös projekteringsledare som vill bli en del i vårt framgångsrika team!

Logistic Contractor är ett framgångsrikt bolag som erbjuder sina kunder den senaste tekniken för logistikbyggnader. Vi erbjuder dig en fri roll med en öppen och prestigelös företagskultur. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll i takt med att vi växer. Du kommer att arbeta med spännande och stimulerande projekt, med fokus på våra kunder och många kontaktytor. Vi är ett sammansvetsat och energiskt team, där alla bidrar till vår framgång.

Läs gärna mer om vårt Northvolt projekt här: https://lc.se/sv-se/Projekt/Sidor/Northvolt-Skellefte%C3%A5.aspx

Befattningsbeskrivning

Som projekteringsledare är det din uppgift att leda, planera och samordna projekteringsarbetet. Du är del i ett team och har, tillsammans med projektledare och platschef, det samlade ansvaret för projekten. Du har också ett nära samarbete med konstruktörer, inköpare och företagets affärsutvecklare.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär mycket frihet där du ansvarar för projekteringen, från tidiga skeden fram till genomförande. Du tar fram tekniska lösningar för projektets olika faser.
  • Ansvarar för ekonomi, tidsplan, tekniska frågor och bygghandlingar
  • Kontakt med myndigheter och ansvarar för projektets administration
  • Medverka vid byggmöten
  • Kontakt med myndigheter för tillstånd
  • Administrera och granska alla handlingar i projekten
Din Profil

Erfarenhet av projekteringsarbete eller arbete med byggnadsentreprenader eller installation. Du är van att axla ett ansvar och har förmågan att se helheten och resultatet av projektet i ett tidigt skede.
  • Byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • God teknisk förståelse för entreprenadprojekt
  • Ambitiös och entreprenöriell
Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och resultatinriktad. Du har god administrativ förmåga och har lätt för att kommunicera med kollegor internt och externa parter.

Om Logistic Contractor:
Logistic Contractor, eller LC som vi kort och gott brukar säga, är Wästbygg Gruppens koncernbolag som är specialiserat på att bygga logistikanläggningar. LC:s huvudkontor ligger i Göteborg vilket är ett strategiskt läge för att arbeta med projekt i hela Norden. Idag arbetar cirka 50 engagerade personer på LC. Ett stort antal yrkeskategorier finns representerade här, exempelvis projektutvecklare, projektledare, inköpare, projektingenjörer, platschefer och arbetsledare. Många har en ingenjörsexamen från högskola eller universitet med bygginriktning, andra har skaffat sig de kunskaper som krävs på något annat sätt, eller kompletterar vår organisation med helt andra erfarenheter.

Sökord:projekteringsledare, byggteknik, entreprenad, installation, logistikbyggnader, byggnadsteknik, entreprenadprojekt, projektering, byggnadskonstruktion,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.