Projekteringsledare till Göteborg

Projekteringsledare till Göteborg

Projekteringsledare
Göteborg

Vi växer och söker nu en driven och ambitiös projekteringsledare som vill bli en del i vårt framgångsrika team!

Logistic Contractor är ett framgångsrikt bolag som erbjuder sina kunder den senaste tekniken för industri- och logistikbyggnader. Vi erbjuder dig en fri roll med en öppen och prestigelös företagskultur. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll i takt med att vi växer. Du kommer att arbeta med spännande och stimulerande projekt, med fokus på våra kunder och många kontaktytor. Vi är ett sammansvetsat och energiskt team, där alla bidrar till vår framgång.

Se några av våra pågående projekt: Hydraspecma Landvetter, Mathem Farsta och Dollarstore Örebro

Befattningsbeskrivning
Som projekteringsledare är det din uppgift att leda, planera och samordna projekteringsarbetet. Du har det samlade ansvaret för projekten tillsammans med projektchef och platschef. I din roll kommer du att ha kontakt med våra kunder och arbetsplatser rörande teknikfrågor. Du har också ett nära samarbete med konstruktörer, inköpare och företagets affärsutvecklare.

Karl Larsson, Projekteringsledare

Vad gör en projekteringsledare på Logistic Contractor?
Jag ansvarar för att projekterade handlingar uppfyller vad som beställaren beställt.

Vad är det som gör Logistic Contractor unikt?
Vår inriktning mot logistikbyggnader.

Vad motiverar dig i ditt dagliga arbete?
Att utvecklas och att projekten ska bli bra.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ett stort ansvar men också en frihet att samordna, driva och leda projekten i mål.
  • Ansvarar för ekonomi, tidsplan, tekniska frågor och bygghandlingar
  • Kontakt med myndigheter och ansvarar för projektets administration
  • Bygga och utveckla goda relationer med kund och övriga intressenter i projekten
  • Ansvara för att ta fram och följa tidsplan för projekten
Din Profil
Du har tidigare erfarenhet av projekteringsarbete i en ansvarstagande position. Du har förmågan att se helheten och resultatet av projektet i ett tidigt skede. Du har god administrativ förmåga och har lätt för att kommunicera med kollegor internt och externt, samt van att ha kontakt med kunder och myndigheter.
  • Byggteknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • God teknisk förståelse för entreprenadprojekt
  • Bred bakgrund inom bygg, med förståelse för alla skeden i ett projekt.
Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och resultatinriktad. Du är ambitiös och engagerad och trivs i en roll där du får vara drivande.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708- 49 02 88 eller Mattias Lyckberg 0733-33 60 80 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om Logistic Contractor:
Logistic Contractor, eller LC som vi kort och gott brukar säga, är Wästbygg Gruppens koncernbolag som är specialiserat på att bygga industri- och logistikanläggningar. LCs huvudkontor ligger i Göteborg, vilket är ett strategiskt läge för att arbeta med projekt i hela landet. Logistic Contractor finns numera även i Danmark, Norge och Finland via separata bolag. I den svenska delen är vi cirka 55 anställda och ett stort antal yrkeskategorier, så som affärsutvecklare, projektingenjör kalkyl, inköpare, projektchefer, platschefer och arbetsledare. Många har en ingenjörsexamen från högskola eller universitet med bygginriktning, andra har skaffat sig de kunskaper som krävs på något annat sätt, eller kompletterar vår organisation med helt andra erfarenheter.

Sökord:projekteringsledare, byggteknik, entreprenad, installation, logistikbyggnader, byggnadsteknik, entreprenadprojekt, projektering, byggnadskonstruktion,projektchef,projekteringsarbete,industribyggnader
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 13 sept 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.