Vill du vara med och utvecklas inom branschens mest nischade aktör inom industri- och logistikfastighetsbyggande, missa inte detta!

Vi söker nu ambitiösa och drivna arbetsledare i hela landet, som vill bli en del i vårt framgångsrika team!

Ditt ansvar
Som arbetsledare ansvarar du för planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet för våra underentreprenörer i din del av byggprojektet. Du följer upp tidplaner och återkopplar till platschef och övriga medarbetare på byggarbetsplatsen.

En dag som arbetsledare innebär samordning av aktiviteter bland olika yrkesgrupper, uppföljning av utfört arbete, avstämningar mot våra kvalitets-, arbetsmiljö-, tids- och ekonomiska mål. Du har förståelse för slutprodukten och vad som är viktigt för kunden.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom byggbranschen och erfarenhet från arbete i projektform. Du har kunskap om entreprenadjuridik och lagkrav. Har du en relevant akademisk examen är det meriterande men inget krav.

Då projekten är runt om i landet söker vi dig som trivs i en omväxlande arbetsmiljö och har möjlighet att befinna dig på resande fot flera dagar per vecka. Du behöver ha B-körkort, behärska svenska i tal och skrift samt ha god datorvana då LC är ett digitaliserat företag.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha lätt att kommunicera och samarbeta med andra, samt vara självgående och ha ett stort kvalitets- och säkerhetsfokus.

Varför ska du välja oss?
Vi lägger stort fokus på vår gemensamma värdegrund att agera klokt, kreativt och med stort hjärta. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar. Utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi tillämpar digital referenstagning och bakgrundskontroll i slutfasen av vår rekryteringsprocess.

Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://karriar.lc.se/jobs
Sista ansökningsdag 31 jan 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag med verksamhet på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt via koncernbolaget Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland. Våra 500 medarbetare bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar - alltid med stort fokus på hållbarhet.

I koncernen ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB, Logistic Contractor AB och Inwita Fastigheter AB.

Logistic Contractor är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik- och industrianläggningar. I det svenska bolaget med drygt 50 medarbetare byggs årligen ca 150 000 m2. Hos oss finns därför den spetskunskap som krävs för att möta varje enskild kunds unika behov. Vi vet vad som krävs för att en anläggning ska fungera, från det geografiska läget ner till detaljer kring utformningen av såväl den invändiga som den utvändiga miljön.