Servicetekniker

Servicetekniker

Arbetsuppgifter

Servicetekniker hos Mitsubishi Forklift Trucks arbetar inte bara med att serva och laga truckar - du tillhandahåller service och support för våra kunders alla logistiklösningar. Det är en mycket bred teknisk roll för den händige teknikern och omfattar nästan alla tekniska områden man kan tänka sig: el, mekanik, hydraulik, svets. Till och med enklare programmering om man så vill. Vi är c:a 80 tekniker i Sverige och tillsammans besitter vi en enorm kompetens och stolthet över det vi kan. Serviceteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar bl.a. service och support, installation, konfigurering, kalibrering, driftsättning och testning av utrustning. Du diagnostiserar fel eller tekniska problem och bestämmer lämpliga lösningar. Du reparerar och underhåller befintliga lösningar (truckar). Du kan också få utbilda kundens personal i användning av utrustning och maskiner.

Du kommer utgå från ditt hem och arbete gentemot våra kunder i Göteborg med omnejd.

Kvalifikationer

Som servicetekniker hos oss ser vi att du har
  • ett stort tekniskt intresse
  • hög teknisk kompetens inom truck eller närliggande område.
  • god kommunikationsförmåga i tal och skrift på Svenska.
Personliga egenskaper

Vi ser att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och noggrann - vi bedöms på hur vi löser våra jobb. Du planerar ditt eget arbete tillsammans med servicechefen för ditt område varför du behöver vara strukturerad och ha god framförhållning. Vårt jobb dokumenteras noggrant och du behöver kunna sköta daglig administration. Eftersom du i arbetet kommer träffa många människor behöver du god social förmåga och gärna också ett affärsintresse då våra tekniker ofta hjälper kunder med mindre affärer.

Vi erbjuder

Som en del i ett stolt kollektiv av duktiga och mycket erfarna tekniker finns det stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens och stolthet. Logisnext har bra intern support och du kommer att förses med alla verktyg du behöver för att göra jobbet.

Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag i samband med denna rekrytering.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://karriar.mitsubishi-forklift.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mitsubishi Forklift Trucks erbjuder ett brett utbud av truckar - inklusive motviktstruckar, skjutstativtruckar, plocktruckar och palltruckar. Vi levererar helhetslösningar där dessa truckar blir en del av våra kunders verksamhet. Våra truckar kännetecknas av innovativ design, avancerad teknik och kompromisslös kvalitet, och är tillverkade i våra fabriker i Sverige, Finland, Spanien, Japan och Kina. Med en produktportfölj på över 150 olika modeller kan vi alltid leverera rätt truck till kund.

Hos oss på Mitsubishi Forklift Trucks är varje individ viktig och unik. Vi värdesätter egna initiativ, drivkraft och mod att påverka. Vi tror att alla har olika förutsättningar där flexibilitet i form av arbetsplats och tid i mångt är en fördel, både för individ som företag.

Våra arbetsplatser präglas av en lättsam och familjär stämning där alla får komma till tals - alltifrån VD till teknikern i verkstan. Vi är det lilla och familjära storbolaget.