Verksamhetsutvecklare inom Logistics Operations, Logent

Verksamhetsutvecklare inom Logistics Operations, Logent

Om tjänsten

Är du civilingenjör eller civilekonom med erfarenhet inom supply chain och projektledning, vill utveckla din karriär och skapa förändring på ett växande bolag som är marknadsledande inom kontraktslogistik i Norden? Då har vi en perfekt roll för dig!

Som verksamhetsutvecklare kommer du initialt ansvara för att driva vårt förändringsprogam inom Operational Excellence för Logents största affärsområde Logistics Operations. Du kommer ingå i ledningsgruppen för affärsområdet Logistics Operations och rapportera till COO. Programmet kommer implementeras på samtliga logistiksiter.
Ditt dagliga arbete kommer bestå av att vara ute i verksamheten och besöka våra siter för att i samarbete med siteledningen implementera och säkra våra strukturer och processer för Operational Excellence programmet. Du kommer även fortsätta driva utvecklingen av programmet centralt och kontinuerligt följa upp och rapportera framdrift. I den här rollen som Verksamhetsutvecklare finns goda möjligheter att skapa stor förändring och att göra fortsatt karriär inom Logent.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Driva och implementera Operational Excellence programmet ute på site
  • Samarbeta med sitechefer, utbilda verksamheten och implementera arbetssätt
  • Utveckla befintliga rutiner och processer för daglig styrning mot uppsatta nyckeltal
  • Central koordinering av programmet och rapportering till affärsområdets ledningsgrupp
Tjänsten är placerad i Stockholm eller Göteborg och du kommer ha några dagars resor i veckan till våra befintliga siter.

Din profil

Vi söker dig med civilingenjörs- eller civilekonomutbildning, gärna med erfarenhet inom supply chain management. Du har erfarenhet av projektledning och god förmåga att få saker att hända. Vi ser gärna att du har arbetat något/några år, exempelvis som managementkonsult eller projektledare. Har du drivit projekt inom logistik är det meriterande. Du är datadriven, van att arbeta i både Powerpoint och Excel, med förmåga att paketera både presentationsmaterial och rapporter.

Som person är du målmedveten, utvecklingsinriktad och relationsskapande. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du är resultatinriktad och kan driva eget arbete eller projekt framåt på ett självständigt sätt. Du är öppen, nyfiken och trivs i en organisation med en entreprenöriell och affärsdriven kultur där du får vara med och utveckla dig själv, driva förändring och bidra till nöjda kunder och företagets uppsatta mål.

Om Logent

Logent är marknadsledande inom kontraktslogistik i Norden med en unik metod och brett tjänsteutbud inom logistik. Vi är en oberoende logistikpartner med möjlighet att erbjuda verkliga helhetslösningar för hela logistikkedjan, där vår styrka är hanteringen och effektiviseringen av de processer som logistikintensiva företag behöver och använder sig av. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Warehousing, Production Logistics, Ports & Terminals, Transport Management, Customs samt Staffing & Recruitment. Vi har verksamhet i Norge och Sverige och sysselsätter totalt 3000 personer med omsättning på 1.5 miljarder. Läs mer på www.logent.se

Intresserad av tjänsten?

Ta chansen att hoppa på en spännande förändringsresa i ett växande bolag. Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som Logistikutvecklare inom Logistics Operations hos Logent. Urvals- och intervjuarbete kommer att ske löpande under sommaren, vi ser därför gärna din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på Logent marie-louise.baath@logent.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 26 aug 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se