Project Manager, Logent

Project Manager, Logent

Om tjänsten

Arbetar du som Project Manager inom lagerlogistik och älskar att driva projekt och förändring mot goda resultat? Är du en driven lagspelare som vill vara en del i ett framgångsrikt bolag som växer? Nu söker vi en erfaren Project Manager till Logent Project Managements team!

Vi söker en erfaren project manager för ett roligt och stimulerande arbete med att implementera och driva våra logistikprojekt i Sverige. Logent utvecklar och effektiviserar kunders logistik, vi analyserar hela eller delar av verksamheten och föreslår mätbara och genomförbara förbättringar. Logent implementerar och tar fullt ansvar för hela logistiklösningen. Tjänsten är placerad vid vårt Göteborgskontor och innebär en del resor i Sverige.

Som Project Manager kommer du ingå i en grupp med andra projektledare där alla driver olika projekt och leder egna team från start till dess att projektet är stabilt och kan tas över av logistikverksamheten hos Logent. Projekten drivs oftast med en extern kund. Du rapporterar till Head of Projekt Management.

Arbetsuppgifter:
  • driva projekt internt samt i samarbete med kund
  • definiera projekten och kommunikationsstruktur
  • sätta projektorganisationen tillsammans med sponsor och driva/genomföra implementeringen
  • säkerställa att projektet håller uppsatt tidsplan, nyckeltal och budget
  • kontinuerligt arbeta med uppföljning och kommunicera status
  • leda projektmöten och styrgruppsmöten, internt och externt
Din profil

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med att leda personal inom operations och lagerlogistik. Du har stor vana av att sätta upp nya logistiska flöden och driva förändringsarbete med goda resultat. Vidare har du erfarenhet av att arbeta nära kund, bygga och utveckla nära relationer med nyckelpersoner och beslutsfattare i organisationer. Det är viktigt att du trivs med att under vissa perioder resa och arbeta på annan ort i Sverige.

I ditt arbete är du resultatinriktad med ett starkt kundfokus och du trivs i en entreprenöriell kultur där du får stort eget ansvar och chans att utvecklas. Som person är du relationsskapande, kommunikativ och förtroendeingivande och har lätt att få med dig andra. Om du är en lagspelare som tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet, gillar samarbete mot uppsatta mål och goda resultat så kan rollen som project manager vara en utmaning du inte skall missa!

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2018 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Läs mer på www.logent.se

Intresserad av tjänsten?

Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som Project Manager hos Logent. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på Logent, tel. 070-722 77 59 eller mail marie-louise.baath@logent.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marie-Louise Bååth
Telefon 070-722 77 59
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.