National Sales Manager, Göteborg/Borås

National Sales Manager, Göteborg/Borås

Brinner du för att vinna nya affärer och skapa långsiktiga affärsrelationer? Har du skärpa och affärssinne utöver det vanliga samt erfarenhet av relationsbaserad försäljning från bemanningsbranschen? För dig som söker en utmaning i ett bolag med tillväxt och möjlighet till utveckling kan rollen som säljare hos Logent Bemanning & Rekrytering vara rollen för dig!

Om tjänsten

I rollen som säljare hos oss kommer du få en varierad och spännande roll med stor frihet under ansvar. Du har stora möjligheter att påverka och utveckla din säljprocess där du själv med stöd från din distriktschef ansvarar över egen aktivitet och budget.

Du kommer huvudsakligen att fokusera på nykundsbearbetning av såväl större som medelstora företag samt att utveckla samarbetet med befintliga kunder för att driva lönsamhet och tillväxt. Med utgångspunkt från något av Logents kontor i väst förutsätter tjänsten en hög aktivitetsnivå och närvaro ute på arbetsmarknaden. Våra kontor finns idag i Göteborg och i Borås. Du kommer att rapportera till Affärsområdeschef Bemanning & rekrytering, Erik Skotte. I teamet ingår sedan tidigare två andra säljare på nationell nivå.

Vi erbjuder dig:
  • En heltidsanställning med en marknadsmässig månadslön, plus provisionsmodell.
  • Tjänstebil enligt Logents bilpolicy.
  • En arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.
  • Övriga förmåner enligt Logents för var tid gällande policys.
Din profil

Ett krav är att du har minst 2 års relevant erfarenhet av försäljning och nykundsbearbetning inom bemanning och rekrytering, eller liknande. Vidare har du en stark drivkraft och ett stort engagemang med fokus på resultat. Du gillar ett högt arbetstempo och har en strävan att utveckla dig och vår affär hos både nya och befintliga kunder. Eftersom Logent främst arbetar med logistik och produktionsbolag finner vi det extra viktigt att du har ett brinnande intresse för just dessa tjänsteområden.

Som person är du driven, initiativtagande och affärsorienterad, du har ett strukturerat arbetssätt och är bra på att utveckla långsiktiga och hållbara kundrelationer. Du har god daorvana och uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten innebär resor i hela landet och därför är körkort är ett krav.

Om Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.9 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge.

Om ansökan

Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som Sales Manager. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande, vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta affärsområdeschef Erik Skotte på erik.skotte@logent.se.

Som anställd hos Logent blir du en del av ett framgångsrikt logistikbolag som står inför en spännande och expansiv resa. Vi erbjuder dig en utvecklande roll där du kommer att ingå i ett professionellt, högpresterande och glatt team som präglas av en öppen kultur, starkt kundfokus och entreprenöriell anda. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 24 juni 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se