Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Göteborg!

Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Göteborg!

Om tjänsten

Gillar du att arbeta i ett högt tempo och trivs med ett aktivt jobb? Har du truckkort och erfarenhet av lagerarbete? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Till vår kund söker vi nu en person som vill arbeta på deras lager. Som lagermedarbetare kommer du framförallt att jobba med plock, pack samt truckköring, men det kan också handla om att lossa lastbilar och att jobba med ut- och inleverenser.

Arbetstiderna på detta uppdrag är förlagda på dagtid.

Din profil

Som person tror vi att du är en driven person med hög arbetsmoral. Arbetet innebär en del tunga lyft och ett högt tempo och därför ser vi att du har en god fysik och trivs med ett aktivt jobb. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift. Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.

Ett krav är att du har truckkort (A1-A4) och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av truckkörning.

Vi ser gärna att du är tillgänglig omgående!

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.