Konsultchef med affärssinne till Logent Bemanning Distrikt Väst

Konsultchef med affärssinne till Logent Bemanning Distrikt Väst

Om tjänsten

Har du erfarenhet av rollen som säljande konsultchef inom bemanning och rekrytering och söker ny utmaning i ett bolag med teamkänsla som växer så det knakar? För dig som är driven och relationsskapande och trivs i en säljande roll med kundkontakt, rekrytering av konsulter och personalansvar så är tjänsten som konsultchef hos oss på Logent en möjlighet för dig!

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår konsultaffär hos befintliga och nya kunder i distriktet Göteborg och Borås med omnejd. Som säljande konsultchef hos oss kommer du vara närmaste chef för våra konsulter ute på uppdrag och ansvarar för att den dagliga bemanningen hos våra kunder flyter på. Du har mycket kundkontakt, dels genom uppföljning och utveckling av affären hos våra befintliga kunder men också genom viss nykundsbearbetning.

Du får en roll med stor variation och dina arbetsuppgifter inkluderar att boka kundbesök och ha kundkontakt, lägga ut platsannonser, gallra bland ansökningar, intervjua kandidater samt anställa personal. Tjänsten är placerad vid vårt fina kontor i centrala Göteborg.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av rollen som säljande konsultchef. Du är bra på att utveckla långsiktiga och hållbara relationer med kunder och konsulter, gillar att jobba mål- och resultatorienterat och trivs i en roll med en del administration. Då rollen är komplex med kundfokus och personalansvar måste du som person kunna prioritera.
Vi ser gärna att du är utbildad på eftergymnasial nivå, området är av mindre vikt. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med bemanning och har erfarenhet av affärssystemet Intelliplan.

Intresserad av tjänsten?

Logent Bemanning är ett litet team med högt i tak och ett bolag som präglas av affärsfokus och prestigelöshet. Hos oss får du som har en framåtanda och entreprenöriell ådra möjlighet att bidra med idéer och göra skillnad.

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Key Account Manager Väst Lars Yhlen på tel. 0736 70 87 73, lars.yhlen@logent.se eller vår Rekryteringschef Marie-Louise Bååth på tel. 070-722 77 59, marie-louise.baath@logent.se

Välkommen med din ansökan!

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistics Operations, Transport Management & Customs och Staffing & Recruitment. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Läs mer på www.logent.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se