Dubbare till däcklager i Göteborg

Dubbare till däcklager i Göteborg

Till ett spännande uppdrag på ett däcklager i Göteborg söker vi nu drivna dubbare. Du som söker skall tilltalas av att vara en del av ett stabilt team och arbeta i en dynamisk samt högteknologisk logistisk miljö.

Som dubbare är du en viktig del av leveranskedjan och vi ser att du har en strävan efter att sätta kunden i fokus och jobbar tillsammans med teamet för att kunderna ska få exakta, snabba och högkvalitativa leveranser.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter som dubbare kommer att bestå av bland annat:
  • Att sköta och övervaka program i en maskin beroende på vilket däck det är
  • Kontrollera att det finns dubb
  • Noggrann kvalitetskontroll av däcken och dubbarna för att se till att de uppfyller önskad kvalité och standard
Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt måndag till fredag. Skiftarbete kan förekomma.

Din profil

Som person tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi ser att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Vidare ser vi att du är en ordningsam person med öga för detaljer. Du är van vid att jobba enligt säkerhetsföreskrifter och riktlinjer och gillar att hålla det rent och snyggt omkring dig. Du trivs även med ett fysiskt arbete och har en god fysik, då det förekommer tunga lyft.

Krav:
  • Erfarenhet av lagerarbete (meriterande om du jobbat med automatiserade lagersystem)
  • Meriterande är om du tidigare jobbat med däck och/eller dubbning av däck
  • Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska
  • God datorvana och förståelse för olika system
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom ansökningar och gör urval. Är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 9 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se