Driven konsultchef sökes

Driven konsultchef sökes

Om tjänsten

Som konsultchef hos oss kommer du ha en viktig roll i allt som berör bemanning och rekrytering. Dina arbetsuppgifter inkluderar att lägga ut platsannonser, gallra bland ansökningar, intervjua kandidater samt anställa personal. Vidare kommer du att ha mycket kontakt med våra befintliga konsulter och kunder. Du ansvarar för att den dagliga bemanningen och verksamheten flyter på och är närmaste chef för våra anställda konsulter som är ute på uppdrag för Logent.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Logent AB söker nu konsultchef till vårt team i Göteborg. I rollen som konsultchef kommer du hantera många ansvarsområden och arbeta direkt mot logistikbranschen. Vi söker dig som har en ambition att se dig själv växa och utvecklas i företaget och därmed bli en nyckelperson i vår verksamhet.

Din profil

För att klara rollen som konsultchef krävs det att du har ett starkt driv, initiativförmåga, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och känner dig trygg i att fatta snabba beslut. Då rollen är komplex med kundfokus och personalansvar måste du som person kunna prioritera. Det är en självklarhet att du är intresserad av ledarskap, personalfrågor och försäljning. Du ska trivas med att utveckla kundrelationer och att jobba mål- och resultatorienterat. Vi tror att du har en examen inom eftergymnasial utbildning inom ekonomi, HR eller försäljning alternativt tidigare arbetslivserfarenheter inom inom något av dessa områden. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med bemanning och har erfarenhet av affärssystemet Intelliplan.

Låter rollen som konsultchef på Logent intressant? Skicka i så fall in din ansökan omgående, urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.