C- och CE-Chaufförer till Göteborg

C- och CE-Chaufförer till Göteborg

Om tjänsten

Arbetet kommer att bestå av olika former av distributionskörningar runt om i Göteborgsområdet, även längre körningar förekommer.
Vi söker chaufförer som är positiva samt har förmåga att arbeta i ett högt tempo i stadsmiljöer. Eftersom arbetet innebär många stopp krävs det att du har god fysik.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Har du C- eller CE-körkort och letar efter en ny utmaning? Då ska du söka arbetet som C- och/eller CE-chaufför hos oss på Logent!

Arbetsuppgifter

Vi söker C- och/eller CE-chaufförer till kunder i Göteborg med omnejd.

Din profil
  • C- och/eller CE-körkort
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Kunna flytande svenska i både skrift och tal
Anställningarna är på heltid. Eftersom vi tillämpar löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 juli (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.