Business Development Manager till Logent, Göteborg

Business Development Manager till Logent, Göteborg

Om tjänsten

Har du kunskap inom logistik, gillar kundkontakt och har viss erfarenhet av försäljning? Är du målinriktad och drömmer om en eventuell framtida roll som försäljningschef i ett bolag som växer? Vi söker dig som är driven, vill utvecklas och arbeta med affärer och logistiktjänster av toppklass!

Som Business Development Manager kommer du att ansvara för bearbetningen och försäljningen av lagerlogistiktjänster mot nya kunder. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för försäljningsarbetet, från etablering av en första kundkontakt och koordinering av kompetenser internt till signering av kundavtal. Till din hjälp för att lyckas i rollen har du ett nära samarbete med Logent Consulting och Solution Design team för att ta fram anpassade och effektiva logistiklösningar för kunders räkning. Du kommer att ingå i Logents centrala försäljningsorganisation, rapportera till Vice President Business Development och ha nära samarbete med ett starkt team i Göteborg där tjänsten är placerad.

Din profil

Vi söker dig som är driven, resultatinriktad och vill arbeta uppsökande med försäljning. Vår gemensamma ambition bör vara att du inom ett par år tar över rollen som försäljningschef på Logent Group. Du är lyhörd, relationsskapande och trivs i mötet med kund där du får användning av din problemlösande förmåga, kompetens och förståelse för vikten av en effektiv logistik. Du har troligtvis en högskoleutbildning inom supply chain eller ekonomi och erfarenhet av arbete med kunder inom lager och logistik. Vi anser att ett par år som Managementkonsult är starkt meriterande. Då rollen som Business Development Manager innebär koordinering mellan kund och Logents specialistfunktioner är förmågan att samarbeta och kunna leda projekt viktigt för rollen.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2018 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Läs mer på www.logent.se

Intresserad av tjänsten?

Hos oss får du en spännande roll där du får arbeta med affärsutveckling i ett växande bolag med stor bredd och kunskap inom logistik; från kvalificerade logistiklösningar till bemanning och hamnverksamhet. För att nå framgång tror vi på Logent att det är viktigt att ha roligt tillsammans, du ges möjlighet att ta stort eget ansvar för egna kunder och affärer samtidigt som du ingår i ett stort team fördelat på olika kontor som gillar att samarbeta mot uppsatta mål.

Vi behöver din ansökan med CV och personligt brev senast den 1 november. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth på tel 070-722 77 59, marie-louise.baath@logent.se, alternativt Eric Sandgren, Vice President Business Development Logent Group, på tel 070-7249317, eric.sandgren@logent.se.
Mer info
Kontaktperson Marie-Louise Bååth
Telefon 070-722 77 59
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.