Logistikkonsult med inriktning på Solution Design till Logent i Göteborg

Logistikkonsult med inriktning på Solution Design till Logent i Göteborg

Om tjänsten

Är du vår nästa logistikkonsult? Vill du arbeta utvecklingsinriktat med Solution Design i ett växande bolag med en unik bredd inom logistik så kan rollen som logistikkonsult hos Logent Consulting vara nästa steg för dig!

Logent Consulting utvecklar och effektiviserar kunders logistik i Sverige och Norge, vi analyserar hela eller delar av verksamheten och föreslår mätbara och genomförbara förbättringar. Logent implementerar och tar fullt ansvar för hela logistiklösningen.
Som logistikkonsult hos Logent ingår du i en grupp på sju personer som arbetar i team med kunder och olika typer av interna och externa projekt inom Solution Design. Logent Consulting har en central roll i bolagets organisation och samarbetar med alla affärsområden kring kunder och affärer inom logistik vilket ger dig som gillar utmaningar och utveckling en unik och motiverande arbetsmiljö. Du deltar i projekt och förstudier, arbetar fram logistiklösningar och deltar vid möten och presentation för ledningsgrupp ute hos kund. Tjänsten är placerad vid Logents kontor i Göteborg och du rapporterar till Head of Logent Consulting.

Din profil

Vi tror att du redan idag arbetar som logistikkonsult och har några års erfarenhet av arbete med Solution Design och framtagande av process, budget och olika utrustning och ställagetyper, alternativt att du arbetar inom leverantörsledet eller på beställarsidan inom en linjeorganisation i en liknande roll. Du har ett affärssinne, en utåtriktad ådra och gillar mötet med kund där du får möjlighet att sälja in den framtagna logistiklösningen. Har du erfarenhet av automation eller CAD ser vi det som meriterande.
Som person är du relationsskapande och trivs i samarbete med andra samtidigt som du är trygg i dig själv och kan driva det egna arbetet framåt på ett självständigt sätt. Du är öppen, nyfiken och utvecklingsinriktad och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är resultatinriktad och trivs i en entreprenöriell kultur där du får vara med och utveckla dig själv och bidra till både teamets och företagets utveckling och uppsatta mål. Vi tror att du är utbildad civilingenjör, civilekonom eller motsvarande med väl utvecklad analytisk förmåga, har bred och djup kunskap inom t.ex. lagerlogistik, distribution eller produktionseffektivisering.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Läs mer på www.logent.se

Intresserad av tjänsten?

Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som logistikkonsult hos Logent Consulting. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på Logent, tel. 070-722 77 59 eller mail marie-louise.baath@logent.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marie-Louise Bååth
Telefon 070-722 77 59
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.