Vill du bli Servicetekniker på Din Bil?

Vill du bli Servicetekniker på Din Bil?

Om tjänsten

Har du drömt om att hitta ett spännande framtidsyrke med varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter?

Hos Din Bil erbjuds du ett uppdrag där du får utbildning under tiden du arbetar, ett både roligt och stimulerande uppdrag hos en bilmärkesverkstad där du ingår i ett team med flera duktiga och erfarna mekaniker. Arbetet du kommer att lära dig består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen personbilar. I tjänsten ingår även viss kundkontakt i form av telefon samt personliga möten. Du behöver inte vara utbildad som bilmekaniker då vårt serviceteam utför enklare bas-service utifrån tydliga manualer, vi utbildar hellre rätt person för att forma ett starkt serviceteam.
För rätt person övergår tjänsten i en anställning hos Din Bil.

Om kunden

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna.

Din profil

Vi söker dig som har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och ett tekniskt intresse, Du har minst B-körkort och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift, du kommer i din roll som servicetekniker läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt.

Som person är du nyfiken och tycker om att lära dig nya saker för att utvecklas. Du är ansvarsfull, engagerad och strävar alltid efter att nå goda resultat i det arbete du utför. Du är en social och utåtriktad lagspelare som trivs med att samarbeta med andra.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Tomas Häggqvist via mail, tomas.haggqvist@logent.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.