Account Manager till Göteborg/Borås, Logent Bemanning

Account Manager till Göteborg/Borås, Logent Bemanning

Om tjänsten

Har du erfarenhet av relationsbaserad försäljning och nätverkande?
Vill du leverera resultat och göra karriär i ett bolag som expanderar? Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom försäljning och lära dig mer om bemanning och rekrytering!

Som Account Manager har du ett övergripande ansvar för nykundsbearbetningen och försäljningen av Logents bemannings- och rekryteringstjänster mot företag i distriktet Göteborg och Borås med verksamhet inom logistik och industri. Tjänsten innebär stort eget ansvar för försäljningsarbetet och en hög aktivitet och närvaro ute hos kunder med utgångspunkt från något av Logents kontor, antingen i centrala Göteborg eller Borås. Du ingår i ett dedikerat, roligt och kundfokuserat team om 3 kollegor och distriktschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Prospektering och nykundsbearbetning genom kundmöten, kalla samtal, affärssystem, canvas etc.
  • Utveckla befintliga affärer och merförsäljning
  • Offerthantering
  • Upphandling
  • Account management
Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning mot företag. Som person är du driven, positiv och älskar att möta kunder och göra affärer. Vidare är du relationsskapande, tävlingsinriktad och bra på att planera det egna arbetet och driva affärerna framåt.
För att lyckas i rollen som Account Manager hos oss på Logent förväntas du ta du ett helhetsansvar för det egna försäljningsarbetet. Du ges stor frihet i att planera din arbetsdag och detta ställer i sin tur krav på struktur, ordning och att visa resultat. Du har datavana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Intresserad av tjänsten?

Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som Account Manager. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta distriktschef Claes Holmberg, tel. 070-233 34 56 eller claes.holmberg@logent.se

Som anställd hos Logent blir du en del av ett framgångsrikt logistikbolag som står inför en spännande och expansiv resa. Vi erbjuder dig en utvecklande roll där du kommer att ingå i ett professionellt, resultatinriktat och glatt team som präglas av en öppen kultur och starkt kundfokus. Vi har roligt på jobbet och vi vill att du bli en av oss.
Välkommen med din ansökan!

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2018 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Läs mer på www.logent.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.