Ekonomiassistent till Litra Gas

Ekonomiassistent till Litra Gas

Är du en strukturerad, lösningsorienterad och ansvarfull person som trivs i en varierande arbetsroll? Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi, enklare lönehantering och intresse för HR? Då är detta en perfekt tjänst för just dig!

Litra Gas

Litra Gas grundades 1917 och är ett av Norges största transportföretag. Företagets affärsområden är transport av termiskt gods, bränsle, gas och olika typer av torrbulk.

Litrakoncernen består av flera bolag med en hög kompetens inom transport av stora volymer och skräddarsydda lösningar. Utifrån varje kunds krav och behov hittar Litra Gas effektiva, optimala och anpassade lösningar för maximal effektivitet och lönsamhet. Litra Gas lägger stor vikt vid kvalitetssäkring av alla transporter i enlighet med branschkrav, miljöhänsyn och kundernas förväntningar.

Dina arbetsuppgifter:

Som Ekonomiassistent hos vår kund kommer du få en central roll i bolaget. Du blir en del av ett härligt team på sju personer. Du kommer sköta vår ekonomi med betalningar, fakturering, löner och bokföring. I rollen kommer du även ansvara för delar av löneprocessen så som att förbereda löneunderlag, skapa löner och rapportera in, till att svara på löne- och arbetstids relaterade frågor.

Även Hr-relaterade arbetsuppgifter kan förekomma så som att säkerställa att chaufförerna får regelbundna utbildningar, beställa och dela ut kläder samt upprätta anställningsavtal.

Din profil:

Då rollen ställer krav på att ditt arbete är korrekt är det en förutsättning att du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad i ditt utförande. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och är bekväm att arbeta och bemöta andra människor och sociala sammanhang. Som person är du flexibel och prestigelös i dina arbetsuppgifter och ställer upp för att stötta dina kollegor och ser till gruppens bästa för att skapa ett bra arbetsklimat. Du trivs med att arbeta i en mindre organisation där din personliga insats är viktig för hela arbetsteamet och organisationen. Vidare tar du gärna egna initiativ och är nyfiken på att lära dig mer och sätta dig in i verksamheten med möjlighet att påverka och förbättra.

Kvalifikationer:
  • Några års arbetserfarenhet inom ekonomi och gärna lönearbete (meriterande om du tidigare jobbat inom ett mindre företag)
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-Körkort
  • God datorvana
Övrigt:

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Arbetstid: Mån - Fre, dagtid, med möjlighet till flexibel arbetstid.

Plats: Karonsbergsvägen 10, 445 52 Surte

Startdatum: Omgående

Anställningsform: Tjänsten inleds med en anställning via oss på OnePartnerGroup med goda möjligheter till direktanställning hos Listra Gas på sikt.

Vad händer efter min ansökan?

Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

I denna rekrytering samarbetar Litra Gas med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta Johanna Christiansen på 0734255326 eller johanna.christiansen@onerpartnergroup.se

OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se