Säljare / Sales Executive till Lindt & Sprüngli Sweden AB, Göteborg

Säljare / Sales Executive till Lindt & Sprüngli Sweden AB, Göteborg

Sales Executive

Göteborg / Bohuslän

Vill du vara med på en stark tillväxtresa, där vi växer snabbare än marknaden?

Rollen
I rollen som Sales Executive hos oss på Lindt & Sprüngli planerar och genomför du kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning - med fokus på att utveckla dina kunders affärer. Du kommer att bistå dina kunder med säljfrämjande råd/utbildningar och stöd samt introducera nya produkt- och sortimentslanseringar. Tillsammans med några av våra största nyckelkunder kommer du att genomföra åtgärder som driver premiumkategorin mot ökad lönsamhet för bägge parter.

Du arbetar aktivt med dina butiker för att säkerställa att våra produkter är välexponerade i hyllan och på andraplacering, vid till exempel säsong, nylanseringar och centrala kampanjer - allt för att nå distriktets mål vad gäller kvalitet och kvantitet. Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med dina befintliga butiker som är de stora aktörerna inom dagligvaruhandeln.

Din profil
För att vara framgångsrik som Sales Executive på Lindt & Sprüngli är du en relationsbyggare som inte bara gillar att vara bäst. Vi söker dig som är bäst - oavsett kategori. Med obotlig optimism och mod tar du dig an utmaningar med fokus på att alltid överträffa målen. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa tillväxt, år efter år. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet.

Du vill vara en del av ett fantastiskt gäng, i ett bolag som växer mer än själva marknaden. Vi är inne i en stor expansionsfas och din roll som säljare är viktig för oss och våra kunder. Vi ser att du är en person som utstrålar passion i allt(!) du gör och du som vi älskar att skapa relationer med våra kunder.

Du kommer att ingå i ett säljteam med åtta säljare där alla ansvarar för olika distrikt. Ditt distrikt sträcker sig från Göteborg till Uddevalla.

Vi söker dig som
 • Har minst ett par års erfarenhet av försäljning och/eller butikserfarenhet från Dagligvaruhandeln
 • Har goda dokumenterade säljframgångar/insatser
 • Har erfarenhet av att planera och disponera din egen tid
 • Har ett högt inre säljdriv som brinner för att göra affärer
 • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer
 • Har ett analytiskt affärssinne, där du förstår vikten av lönsamhet
Vi erbjuder
 • En smakfull produktportfölj med starkt varumärke
 • En arbetsplats i en familjär och positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
 • Ett högt tempo där din personliga insats är helt avgörande
 • Tjänstebil
 • Frihet under ansvar


Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720-92 09 63. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindt har i 175 år tillverkat premiumchoklad med passion. Vår vision är att fortsätta leverera den bästa chokladen världen över. Är du den vi söker? Läs mer om företaget på: www.chocolate.lindt.com

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljning, acoount manager, kam, key account, key account manager, DVH, butik, butiksäljare, butikssäljare, butiksförsäljning