Projektingenjör till Lindner Scandinavia!

Projektingenjör till Lindner Scandinavia!

“Our employees provide the foundation for our company” - På Lindner Scandinavia får du möjlighet att arbeta på ett av de världsledande företagen inom sin bransch. Med en trygg och expansiv koncern i ryggen driver Lindner Scandinavia den skandinaviska marknaden. Med det medföljer goda utvecklingsmöjligheter för dig i din yrkesmässiga karriär. Visst låter det intressant? Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Är du en kommunikativ, engagerad och driven högskoleingenjör och vill arbeta i en roll som projektingenjör? Trivs du i en bred roll med många kontaktytor där din strukturerade sida kommer till sin rätta? Då kan tjänsten på Lindner Scandinavia vara något för dig! Här får du som junior projektingenjör möjligheten att arbeta på ett bolag som skräddarsyr lösningar för kunden inom speciella exteriöra och interiöra konstruktioner i framförallt glas, trä, stål, aluminium och komposit i Norge, Danmark och Sverige. Lindner Scandinavia ser långsiktigt på samarbetet och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, så här gäller det att som junior komma in och visa framfötterna.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Lindner Scandinavias räkning en utåtriktad och strukturerad projektingenjör. Lindner Scandinavia startades 2019 med ett huvudkontor i Göteborg, regionkontor i Stockholm och projektkontor i Köpenhamn och Oslo. I tjänsten som projektingenjör kommer du sitta på Göteborgskontoret, dock innefattar tjänsten resor där du förväntas vara på plats hos kunden under installationstiden vilket motsvarar ca. 2 dagar i veckan. Lindners kunder är benägna i Sverige, Norge och Danmark. Bolaget är idag 35 anställda och har även via moderbolaget Lindner SE ytterligare resurser och kompetenser vilket ger bolaget möjlighet att från stabil grund utveckla och genomföra stora som små projekt på den skandinaviska marknaden.

Som projektingenjör är du en nyckelspelare i projektgruppen och hjälper projektchefen i ledningen av projektresurserna. Lindner har 4 seniora projektingenjörer i dagsläget som kommer stötta dig i din nya roll. Vidare kommer du vara väl insatt i de ekonomiska och kontraktsmässiga aspekterna av projektet för att kunna övervaka och initiera korrigerande åtgärder för att säkerställa de finansiella och kvalitetsmål som ställs för projektet.

I din roll kommer du vidare att:
 • Delta vid kontraktsgenomgång
 • Granska kontraktsdokumenten och vara väl insatt med villkor och krav
 • Ansvara för att tidplanen är uppdaterad och aktuell tillsammans med projektchef
 • Rapporter - ansvara för att sammanställa vecko- och månadsrapporter
 • Administrera och följa upp inköpsplanen
 • ÄTA - ansvara för att logga ÄTA ärenden samt arbeta med kostnadsutredning
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant högskoleutbildning inom Samhällsbyggnad eller motsvarande
 • Fastnat för projektering och vill vidareutvecklas inom detta
 • Är öppen för resor i tjänsten och därmed innehar B-körkort
 • Är obehindrad i både svenska och engelska i både i tal och skrift
Det är meriterande om du har:
 • Arbetslivserfarenhet från en arkitekt- eller byggkonsultfirma
 • Arbetat i en liknande roll sedan tidigare
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos Lindner Scandinavia och i rollen som projektör krävs det att du som person är kommunikativ, orädd och strukturerad. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra med din kreativitet samt att komma med nya idéer och ständigt kommunicera på bästa sätt gentemot kollegor och kunder.

OM KUNDFÖRETAGET:
Lindner SE startades 1965 i Arsnstorf, Tyskland och är en familjeägd koncern med 7200 anställda och en omsättning kring 1200 miljoner Euro. Koncernen är en av de världsledande inom byggnation av fasader, interiöra produkter och isolering. Dem ger råd, utvecklar, producerar och implementerar produkter och projekt för våra kunder -från mindre projekt till nyckelfärdiga lösningar. Lindner Scandinavia är en del av Lindner SE koncernen, beläget i Göteborg, som ansvarar för komplexa speciella exteriöra och interiöra konstruktioner i framförallt glas, trä, stål, aluminium och komposit i Norge, Danmark och Sverige. Högt kvalificerade och erfarna medarbetare inom projektering, 3D / BIM-design, kvalitetsledning och projektledning garanterar professionellt och tillfredsställande genomförande för alla projektdeltagare. Lindner Scandinavia AB ger sina kunder råd i ett tidigt skede, om det behövs. Läs gärna mer om Lindner Scandinavia här.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer vara anställd av Friday. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till överrekrytering.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Efter sommaren, augusti/september
 • Placering: Göteborg, Västra Frölunda
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?