Teknisk säljare till LindinVent AB, Göteborg

Teknisk säljare till LindinVent AB, Göteborg

Vill du sälja klimatsmarta helhetslösningar för inomhusklimat i Göteborg?

Då är det dig vi söker!

Teknisk säljare, inomhusklimat

Göteborg


Lindinvent är ett innovativt företag med starkt hållbarhetsfokus som jobbar med behovsstyrda teknikintensiva lösningar som ger maximal kundnytta. Med tekniklösningar i framkant med allt från inneklimat, belysningstyrning, solskyddstyrning, webbgränssnitt och appar så har Lindinvent en unik helhetslösning som skapar en plattform för smarta och lättskötta fastigheter. Lindinvent har premierats med branschens priser, är erkänt kompetenta och har ett bra rykte i branschen.

Nu tar vi nästa steg i expansionen - Lindinvent har idag 5 kontor och 85 anställda över hela landet men behöver fler duktiga säljare för den fortsatta utvecklingen. Till vårt fräscha kontor i Göteborg söker vi en passionerad konsultativ säljare som vill vara med på vår resa att utveckla regionen. I höst lanserar vi flera nya innovativa produkter som med din hjälp skall hitta ut till kunder.

Arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk Säljare ansvarar du för försäljning och kundrelationer primärt i Västra Götaland. Du samarbetar nära ett team bestående av innesäljare (offert och anbud) samt projektledare och servicetekniker (tekniska lösningar). Målgruppen du bearbetar är främst; fastighetsbolag, föreskrivande led/konsulter, ventilationsentreprenörer/installatörer. Du utgår från vårt kontor i Göteborg.

I rollen ingår även att
 • Skapa affärer hos både befintliga och nya kunder
 • Identifieranya affärsmöjligheter och projekt
 • Arbetalångsiktigt och relationsbyggande
Bakgrund
 • Du är tekniskt utbildad och har kompetens inom VVS/Kyla och/eller Styr/Regler/Automation
 • Har erfarenhetav teknisk försäljning inom bygg- och/eller fastighetssektorn
Som person är du
 • Starktrelationsbyggande
 • Trygg idig själv och inger förtroende
 • Nyfikenoch har förmåga att ta till dig ny teknik
 • Lösningsorienterad
 • Kommunikativoch besitter förmåga att interagera med kunder och andra aktörer
Personalen är vår viktigaste resurs!

På Lindinvent trivs man, det syns!

Vi arbetar för perfekta inomhusklimat och hjälper våra kunder med innovativa ventilationslösningar.

Ett annat klimat som vi också tycker är extremt viktigt är det som rör våra anställda. Därför har vi en familjär atmosfär, högt i tak och vänlighet och hjälpsamhet genomsyrar bygget. Simpelt uttryckt; vi skrattar och trivs på jobbet och här finns faktiskt inga tråkiga måndagar!

Läs mer om oss och träffa dina framtida medarbetare; https://jobb.lindinvent.se/

Vi erbjuder

Ett självständigt, utvecklande och omväxlande arbete med frihet under ansvar i ett innovativt och intressant företag. Du kommer få en möjlighet att vara med och påverka denna spännande tillväxtresa på den svenska marknaden. Som anställd hos oss får du dessutom:
 • Friskvårdbidrag
 • Flexiblaarbetstider (bra balans mellan arbete och fritid)
 • Kollektivavtal
 • Socialaaktiviteter
 • Tjänstebil
 • Vinstdelning
Introduktion

För att skapa de bästa förutsättningarna för dig att lyckas i tjänsten, erbjuder vi dig en gedigen introduktion på vårt huvudkontor i Lund.
Introduktionen pågår i ca 5-6 veckor (4 dagar/vecka)

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig, tveka inte att söka tjänsten så snart som möjligt då urval sker löpande

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Peter Nilsson på 040-660 67 22.

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna vår hemsida; https://www.lindinvent.se/

Sökord: tekniskt säljare, teknik, försäljningsingenjör, ingenjör, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, account manager
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 24 aug 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!