Serviceledare till Linde Material Handling i Göteborg

Serviceledare till Linde Material Handling i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Som serviceledare på Linde ansvarar du för att planera, följa upp och säkerställa att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad inom ditt distrikt. Den service och utrustning som vi levererar ska fungera så bra att den överträffar kundens förväntningar.

Du kommer att arbetsleda ca 15 servicetekniker som arbetar i Göteborgsområdet och resten av Västra Götaland. I rollen ingår det löpande personalarbetet och ansvar för exempelvis utvecklings- och lönesamtal. Du verkar för att arbetet bedrivs i enlighet med de riktlinjer, ramar, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget.
I tjänsten förekommer regelbundna resor, främst inom regionen.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom fordonsteknik eller liknande. Du har erfarenhet av att självständigt bedriva operativ arbetsledning inom en teknisk bransch. Det är meriterande om du har vana att leda på distans. Du kan planera, prioritera och fördela arbete samt har en god administrativ förmåga.

För att trivas och passa in i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.
Som serviceledare rapporterar du till den regionala servicechefen.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Elin Skoglund på 070-6226423.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Skoglund
Telefon 070-6226423
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling, som ingår i KION Group, räknas till en av världens ledande tillverkare av motvikts- och lagertruckar och är marknadsledande i Europa. Linde kan dessutom erbjuda sitt Know-how inom elektriska drivsystem efter decennier av utveckling och produktion, till kunder för olika användningsområden. Som ett internationellt företag, finns Linde Material Handling verksamt med nio produktions- och monteringsfabriker runt om i världen, och har ett globalt sälj- och servicenätverk med kontor i mer än 100 länder. Linde Material Handling har ca. 14 000 anställda världen över och genererar en omsättning på ca. 32 miljarder Sek.

Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.
Linde Material Handling i Sverige har ca 390 medarbetare och en omsättning på ca. 1,5 miljarder kronor.

Till Linde Material Handling söker vi nu en serviceledare till Göteborg.