Begagnatsäljare till Göteborg

Begagnatsäljare till Göteborg

Linde Material Handling söker nu en begagnatsäljare med placering på vårt regionkontor i Göteborg. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!I rollen som begagnatsäljare hos oss ingår du i ett team av erfarna säljkollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan med målsättningen att öka lönsamhet och marknadsandelar.Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som begagnatsäljare kommer du tillsammans med regionens utesäljare bearbeta nya och befintliga kunder i syfte att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Tjänsten fungerar som en innesäljare för begagnat där du tar emot förfrågningar via telefon och e-post samt deltar vid kundbesök. Uppdraget handlar om att förstå kundens behov och hitta rätt lösningar som ger mervärde för vår organisation och våra kunder.Vem är du?
Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik, samt erfarenhet från teknisk försäljning. I tjänsten som begagnatsäljare behöver du ha förmåga att arbeta självständigt, vara prestigelös, lyhörd och ha ett stort driv. Du trivs i en roll med många kontaktytor, har god samarbetsförmåga och är utåtriktad. Du har dessutom ett stort intresse för teknik och har förståelse för maskiner i olika storlek. I rollen behövs god administrativ förmåga och grundläggande kunskaper i engelska.

Övrig information
Du kommer att rapportera till vår regionchef i väst.Frågor om tjänsten besvaras av regionchef Dan Jonasson på 070-818 50 01.Brinner du för att göra affärer och vill arbeta med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstsäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se