Arbetsledare till Linde Material Handling AB

Arbetsledare till Linde Material Handling AB

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare ansvarar du för att planera, följa upp och säkerställa att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad. Du arbetsleder en grupp mekaniker och har stor delaktighet i verkstadsprocessen. Ständigt pågående arbetsmiljö och miljöarbete ställer stora krav på ordningssinne, engagemang och att följa gällande rutiner med daglig uppföljning och rapportering till kund och arbetsgivare.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbetsledning, med vana av att planera, prioritera, fördela och följa upp arbetsuppgifter. Du ska ha en administrativ förmåga, behärska Officepaketet samt ha lätt för att lära nya program. Erfarenhet från verkstadsbranschen är meriterande, men inget krav.

Du har ett vinnande ledarskap, är lösningsorienterad och klarar av att leverera god service och hög kvalitet, även under press. Du är positiv och drivande med förmåga att se möjligheter. Du är tekniskt intresserad och sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Kundkontakt och resultat är något som driver och motiverar dig!
Som arbetsledare rapporterar du till Site Manager på VCC.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Elin Skoglund på 070-6226423.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Skoglund
Telefon 070-6226423
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 11 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling, som ingår i KION Group, räknas till en av världens ledande tillverkare av motvikts- och lagertruckar och är marknadsledande i Europa. Linde kan dessutom erbjuda sitt Know-how inom elektriska drivsystem efter decennier av utveckling och produktion, till kunder för olika användningsområden. Som ett internationellt företag, finns Linde Material Handling verksamt med nio produktions- och monteringsfabriker runt om i världen, och har ett globalt sälj- och servicenätverk med kontor i mer än 100 länder. Linde Material Handling har ca. 14 000 anställda världen över och genererar en omsättning på ca. 32 miljarder Sek.

Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.
Linde Material Handling i Sverige har ca 390 medarbetare och en omsättning på ca. 1,5 miljarder kronor.

Linde har ansvaret för all truckservice på Volvo Cars i Torslanda och söker nu en arbetsledare till Lindes truckverkstad vid Volvos fabrik i Torslanda.