NORDIC ACCOUNT MANAGER TRAINEE

NORDIC ACCOUNT MANAGER TRAINEE

Är du hungrig på att få sälja grymma produkter tillsammans med sjukt smarta kollegor? Har du insett att försäljning är riktigt spännande och är nyfiken på både människor och affärsutveckling? Då är det dig som vi söker!

Vi letar efter stjärnor till vårt Nordic Trainee Program med start 13 januari 2020. Gissningsvis gillar du både IT och entreprenörskap och din studieinriktning är på kandidat- eller masternivå inom ekonomi, ingenjör, systemvetare/IT, etc.

Du är inte rädd för att kasta dig in i nya situationer och framförallt är du redo för att lära dig från grunden. Samtidigt ser du fram emot att jobba dig från mindre till mer komplexa affärer i takt med att din kunskapsnivå ökar. Och kunskap, det kan vi erbjuda! Det du behöver ta med dig är din hunger och ditt engagemang.

Är du vår nya stjärna?
Som Account Manager Trainee arbetar du med egen nyförsäljning och genom våra CRM-system hjälper du våra kunder att effektivisera sin verksamhet och öka sin lönsamhet. Såklart ger vi dig all utbildning du behöver: produkter, säljteknik, försäljningsprocessen och förhandlingsteknik. Du har hand om hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning och vidareutveckling av dina kunder.

För att bli framgångsrik utgår vi från att du har en uthållighet i det du tar dig an, men framförallt en målmedvetenhet och stark egen drivkraft. Att vara säljare på Lime är en spännande kombination av affärsförståelse och komplex försäljning – i ett högt tempo!

Du har:
  • Ett starkt business-tänk
  • Intresse av teknik och IT
  • Något som gör att folk i din omgivning alltid litar på dig
  • En drivkraft, är smart och får saker gjorda
  • En önskan om att få jobba och lära från de bästa
  • Högt EQ och lider gärna inte av scenskräc
  • Körkor
  • Glimten i ögat, och trots allt ovan är du också ödmjuk ;)
Traineeprogrammet
Vårt Nordic Trainee Program erbjuder unga talanger en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Första tiden spenderas i Lund (vi fixar boende). Utbildning och workshops blandas med att följa med erfarna kollegor ut i verkligheten. Majoriteten av programmet som löper under 12 månader utgår du ifrån ditt hemmakontor där du driver dina egna projekt och affärer. Men givetvis träffar du traineegänget regelbundet hela året för utbildning och erfarenhetsutbyte.

Detta är Lime
Med mer än 270 anställda är vi en av Nordens största inom
Customer Relationship Management (CRM) och utnämnda till marknadsledande i Sverige. I snart 30 år har vi hjälpt mer än 6000 företag i hela Norden att nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar. Tänk på oss som en one-stop-shop för CRM då vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva. Oroa dig inte, trots allt detta tar vi inte oss själva på för stort allvar.

Letar du efter ett företag där innovation, kundvård och trefika står högt i kurs? Där glimten i ögat är din viktigaste egenskap?

Välkommen till Lime!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Trainee
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (21 dagar kvar)