Application Consultant Trainee

Application Consultant Trainee

Är du en problemlösare av rang? Som applikationskonsult omvandlar du dagligen våra kunders problem och behov till kreativa tekniska lösningar. Du kommer att jobba med kundnära programmering i våra produkter, allt från integrationer med andra IT-system till kundspecifika anpassningar i våra egna system. Som du kanske förstår krävs det att du tycker att programmering och kod är kul, samt har en del kunskaper inom detta innan du börjar hos oss. Men du kan vara lugn, vi förväntar oss inte att du kan allting innan du börjar – du kommer såklart lära dig massor längs vägen!

Det handlar inte bara om kodning. Egentligen är det snarare en 75/25 fördelning mellan programmering och teknisk projektledning. Du kommer att jobba in-house på ett av våra härliga kontor och ha löpande kontakt med våra kunder.

Låter detta intressant? Vi letar nu efter stjärnor till vårt Nordic Trainee Program med start 13 januari 2020.

Vad gör en Application Consultant på Lime?

Dina uppgifter varierar en hel del och ingen dag är den andra lik. Du kommer att få möjlighet att sätta dig in i många olika branscher som använder våra CRM-system på varierande sätt. Ena dagen utvecklar du i SQL och gör integrationer med hjälp av SSIS och Rest API. Nästa dag gör du en skräddarsydd kundanpassning med Python, HTML eller JavaScript.

Ditt jobb varieras av nyutveckling, förvaltning samt vidareutveckling av befintliga kundlösningar. Det krävs att du är lösningsorienterad, serviceminded och har lätt för att förstå olika flöden och processer, samt har ett öga för användarvänlighet och UX.

Du har:
  • Ett starkt business-tänk
  • Intresse av teknik och IT
  • Något som gör att folk i din omgivning alltid litar på dig
  • En drivkraft, är smart och får saker gjorda
  • En önskan om att få jobba och lära från de bästa
  • Högt EQ och lider gärna inte av scenskräck
  • Körkort
  • Glimten i ögat, och trots allt ovan är du också ödmjuk ;)
Traineeprogrammet
Vårt Nordic Trainee Program erbjuder unga talanger en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Första tiden spenderas i Lund (vi fixar boende). Utbildning och workshops blandas med att följa med erfarna kollegor ut i verkligheten. Majoriteten av programmet som löper under 12 månader utgår du ifrån ditt hemmakontor där du driver dina egna projekt och affärer. Men givetvis träffar du traineegänget regelbundet hela året för utbildning och erfarenhetsutbyte.

Detta är Lime
Med mer än 270 anställda är vi en av Nordens största inom
Customer Relationship Management (CRM) och utnämnda till marknadsledande i Sverige.
I snart 30 år har vi hjälpt mer än 6000 företag i hela Norden att nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar. Tänk på oss som en one-stop-shop för CRM då vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva. Oroa dig inte, trots allt detta tar vi inte oss själva på för stort allvar.

Letar du efter ett företag där innovation, kundvård och trefika står högt i kurs? Där glimten i ögat är din viktigaste egenskap?

Välkommen till Lime!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lime-technologies.com
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (21 dagar kvar)