Projektledare inom byggprocesser

Projektledare inom byggprocesser

Vi växer!
Är du en nyfiken och driven projektledare som gillar att arbeta från tidigt planarbete till färdig byggnad? Vill du också vara del i att fortsätta bygga teamet inom projektstyrning ytterligare? Företagets anställda har enats kring visionen "Arkitektur för människor som förbättrar världen", du som vill anta den möjligheten - välkommen till oss!

Marknadsområdet Projektstyrning har lång och bred erfarenhet av att driva allt från komplexa stadsutvecklingsprocesser till alla former av processer inom ny- och ombyggnationer. Vi arbetar för ett hållbart byggande med långsiktighet ur såväl sociala som miljömässiga aspekter. Vårt fokus är slutanvändarens behov från idé till färdig produkt. Du kommer att arbeta i en kreativ miljö tillsammans med två hundra arkitekter och ingenjörer.

Kvalifikationer:

  • ca 5 års relevant arbetslivserfarenhet som projektledare inom byggprocesser
  • högskoleutbildning eller motsvarande
  • arbetslivserfarenhet som projekteringsledare är meriterande
  • arbetslivserfarenhet som KA och/eller BAS P är meriterande
  • erfarenhet av partnering eller samverkansprojekt är positivt


Du visar stort engagemang och kommunikativ förmåga, då du jobbar aktivt utåt för att marknadsföra Liljewall. Du är självgående och har ett genuint intresse för att leda. Vi värdesätter också glädje, öppenhet och kreativitet. Rollen kräver en god strukturell ordning, samtidigt som du arbetar med en flexibel helhetssyn. Din vana av att ha jobbat med tidiga skeden gör att du kan och har hela processen som fokus.

Placeringsort: Göteborg (HK)
alternativ placering Stockholm

Skicka din ansökan till jobb@liljewall.se
Märk ditt mail med "PL 2019" samt om du söker till Göteborg eller Stockholm.
Sista svarsdatum 31 januari 2019.
Mer info
Kontaktperson Monica Österberg
Telefon 0765-48 70 90
Email Mejla Monica Österberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://liljewall.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Liljewall arkitekter är idag ett av Sveriges ledande arkitektkontor med drygt 200 arkitekter och ingenjörer i Göteborg, Stockholm, Malmö och Buenos Aires.

Vi är i dagsläget omkring tio personer, med blandade bakgrunder och erfarenheter, som arbetar med projektstyrning i samtliga olika skeden. I företaget finns även ett flertal andra kompetenser såsom Inre miljöer, Landskap, tillgänglighet, lås/säkerhet mfl.

Vi erbjuder dig en miljö med engagerade kollegor och kunder samt en möjlighet att forma områdets utveckling. Liljewall arkitekter är ett medarbetarägt företag som betonar delaktighet och ett företag med en jämn köns- och åldersfördelning. Vi har korta beslutsvägar och arbetar ambitiöst tillsammans med att driva vidare vårt företag.