Vi växer och söker fler kollegor inom digital marknadsföring

Vi växer och söker fler kollegor inom digital marknadsföring

Är du vår nya kollega? Just nu har vi flera lediga tjänster!

Ligula Hospitality Group befinner sig i stark utveckling och söker nu dig som vill vara med på resan framåt i en växande koncern inom hotellbranschen. Vi är hotellbolaget med hotell för alla typer av resande och servicebehov med fokus på det viktiga för resenären. Vi har kommit långt på ganska kort tid men vi slår oss inte på något sätt till ro. Istället fokuserar vi på att bygga vidare på våra strategier och stärka våra varumärken.

Till huvudkontoret i Göteborg söker vi fler kollegor att driva vår fortsätta tillväxtresa!

Är du Digital Marketing Specialist, Content Producer eller
Marknadskoordinator med brinnande intresse för service? Då är det kanske dig vi söker!

Läs mer om våra lediga jobb på vår karriärsida www.ligula.se/karriar

Ligula koncernen erbjuder tjänster med stora mått av eget ansvar, delaktighet och insyn. Vi söker personer som vill vara med och påverka samt växa med oss. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i att driva vår verksamhet framåt. Med våra grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

Då Ligula växer kan vi erbjuda dig en föränderlig miljö på vårt huvudkontor i Göteborg. Hos oss blir du en del av en servicefunktion som är väldigt viktig för hela den svenska hotellverksamheten.

Välkommen med på vår tillväxtresa!
Mer info
Telefon 031-804055
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ligula.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ligula Hospitality Group förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen med huvudkontor i Göteborg. Vi driver hotellverksamhet i Sverige, Danmark och Tyskland under varumärkena ProfilHotels, Collection By Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments By Ligula samt är franchisetagare till tre Park Inn By Radisson. För mer information www.ligula.se