Vi söker fler fler kollegor inom ekonomi

Vi söker fler fler kollegor inom ekonomi

Vi växer och söker fler kollegor!

Ligula Hospitality Group befinner sig i stark utveckling och söker nu dig som vill vara med på resan framåt i en växande koncern inom hotellbranschen.

Är du Ekonomichef, Redovisningsekonom eller Löneadministratör? Då är det kanske dig vi söker?

Ligula koncernen erbjuder tjänster med stora mått av eget ansvar, delaktighet och insyn. Vi söker personer som vill vara med och påverka samt växa med oss. Att jobba hos oss innebär att du blir en viktig del i att driva vår verksamhet framåt. Med våra grundläggande värderingar som kvalitet, kunskap, kreativitet och innovation jobbar vi framåt mot samma mål - nöjda kunder.

Då Ligula växer kan vi erbjuda dig en föränderlig miljö på vårt huvudkontor i Göteborg. Hos oss blir du en del av en servicefunktion som är väldigt viktig för hela den svenska hotellverksamheten.
Mer info
Kontaktperson Linda Johnsson
Telefon 031-80 40 55
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ligula.se/
Sista ansökningsdag 17 sept 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av trettioåtta hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection. Genom franchiseavtal driver vi även Park Inn by Radison i Hammarby Sjöstad, Malmö och Köpenhamn. Vi sysselsätter i dagsläget ca 650 årsanställda och omsätter strax över 900 MSEK.