Tekniker till Liftexperten

Tekniker till Liftexperten

Om tjänsten
Som tekniker till Liftexperten kommer du att arbeta med service och reparation av maskiner samt tillvalsmontering på nya liftar. Arbetsuppgifterna innefattar reservdelshantering, oljebyte, mjukvaruhantering, byte av komponenter samt kontroll enligt checkprotokoll. Du kommer att arbeta med 8 kollegor i Liftexpertens verkstad i Västra Frölunda. Arbetstiderna är förlagda heltid, måndag till fredag klockan 07.00 till 16.00.

I din roll som tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service och reparation av maskiner
  • Tillvalsmontering på nya liftar
  • Kontroll enligt checkprotokoll, oljebyte och mjukvaruhantering
Tjänsten som tekniker är en rekrytering till Liftexperten med start omgående. Rekryteringsprocessen sker löpande.

Om dig
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse samt ett intresse för maskiner. Meriterande om du har erfarenhet av arbete som tekniker eller mekaniker samt erfarenhet av hydraulik och elektronik. Du besitter en god datorvana samt innehar B-körkort. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är en händig person som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter. Du är flexibel och förändringsbenägen. Du är lyhörd och fungerar väl både i grupp samt enskilt. Du kan ha många bollar i luften och är inte rädd för att ta initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt intresse
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Händig och flexibel person
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Liftexperten
Liftexperten startade 2015 med visionen om att skapa rätt förutsättningar för sina kunder. De vill erbjuda kunskap tillsammans med en hög servicenivå för att underlätta för sina kunder. De levererar till kunder runt om i hela Sverige och strävar alltid efter att uppnå en trygg och smidig köpprocess.

Liftexpertens affärsidé grundas i att skapa ett problemfritt ägande för sina kunder, vilket betyder att kundernas utmaningar är upp till Liftexperten att lösa. Oavsett om det handlar om att välja rätt lift eller att utföra service. Det är ju det som är deras jobb - att underlätta för kunden.

Om anställningen
Liftexperten har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Adal Burhan via Adal.burhan@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Tekniker till Liftexperten, Västra Frölunda, Göteborg, Liftexperten, Adecco.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.