Utvecklare i affärssystem, Let's deal Göteborg

Utvecklare i affärssystem, Let's deal Göteborg

Vill du vara med att utveckla vår affär framåt och gillar du som vi att hitta smarta lösningar på kluriga problem?

Vi söker nu en Utvecklare till vårt techteam i Göteborg, ett mindre team som arbetar tätt tillsammans. Huvuddelen av teamet har sin bas i Göteborg men också några kollegor i Polen, utöver det är vi en del av Schibsted Media Group, där vi indirekt har tusentals kollegor globalt

Om rollen

Vårt affärssystem, Netsuite, är en av grundpelarna i vår stack och där vi jobbar ständigt med att utveckla processer och lösningar för att förenkla för organisationen, eller för att bygga nya integrationer med andra system. Som en del av techteamet kommer du att jobba med utveckling och administration av Netsuite och hjälpa organisationen i sitt dagliga arbete. Chansen är stor att du gör någon glad genom att förenkla, ta fram viktig data eller att bygga en ny smart funktion.

Det är såklart en fördel om du jobbat med Netsuite eller något liknande affärssystem tidigare, men själva systemet är bara en del av helheten, mycket ligger i att lära sig konfigurationen, att vara kunskapstörstande, noggrann och nyfiken. Är du en teknisk mångsysslare som har lite erfarenhet inom programmering och databaser tror vi att du kommer kunna växa in i rollen på ett bra sätt. Vi hjälper dig såklart på traven och till din hjälp har du även experter inom Netsuite samt resten av techteamet. Vi pratar ofta engelska i teamet så du behöver vara bekväm med det.

Arbetsuppgifter
 • Utveckla ny funktionalitet i Netsuite
 • Uppdatera konfiguration eller göra befintliga lösningar bättre
 • Ta fram data och göra analyser
 • Förstå helheten i stacken och hur ditt arbete påverkar andra delar; komma med idéer och förslag.
 • Att kunna SQL och ha jobbat med databaser är en klar fördel.
 • Bra om du har erfarenhet av Javascript (evt annat språk) och REST-apier.
 • Erfarenhet inom företagsekonomi är meriterande.
 • Lösningsfokuserad och sugen på att lära dig något nytt
 • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Let's deal erbjuder...
 • Glada och drivna kollegor
 • En dynamisk miljö med starkt säljdriv
 • En arbetsplats med stort fokus på trivsel, miljö och ha kul på jobbet!
 • Gemensamma träningspass, kick-offs, frukostar, AW's och mycket mer... (just nu sker allt detta lite mer digitalt än IRL men snart ses vi mer igen)
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen till oss!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 sept 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Letsdeal.se was launched in March 2010 and is currently the leading deal site in the Nordic region. We offer great discounts on products, travel, restaurants, cafés, beauty, events, etc. Nearly two million members in Sweden and Norway are reached daily through our channels. Currently, we have about 70 employees in Sweden and Norway. The company culture is one of our major success factors where our values are Teamwork, Dynamic, Passion and Result. Behind the company is Schibsted Media Group and our talented team. More about Let's deal, www.letsdeal.se