Lärare med behörighet i matematik

Lärare med behörighet i matematik

Vi söker dig som är utbildad och behörig lärare i matematik. Du brinner för att arbeta i arbetslag som tillsammans organiserar och planerar verksamheten så att eleven är i centrum för sin egen utveckling och för sitt eget lärande.

I mentorsrollen är kommunikation och engagemang viktig egenskaper och du förväntas ta ett stort ansvar för dina mentorselever.


Kvalifikationer
Vi vill att du har lämplig lärarutbildning med behörighet att undervisa i grundskolans senare år. Meriterande är om du har erfarenheter från en skola som arbetar med entreprenöriellt lärande.

Som person behöver du vara modig, flexibel, prestigelös. Du vill arbeta på en skola där vi utmanar oss själva och varandra i att tänka framåt. Att du älskar att arbeta tätt tillsammans i arbetslag ser vi som en självklarhet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du nyexaminerad så arbetar vi med mentorskap och tätt stöd i arbetslaget. Som ny i kommunen får du en inspirerande utbildning i Entreprenöriellt lärande under ditt första läsår.


Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdsprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och möjliggöra god kommunikation ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda vill vi inte bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Emil Beckman
Telefon 0302-52 13 09
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lerum.se/Skolsidor/Rydsbergsskolans-enhet/rydsbergsskolan/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rydsbergsskolan är en skola i rörelse, en skola där elever och personal tillsammans skapar framtidens lärande i och utanför skolan. Vår pedagogiska modell bygger på ett entreprenöriellt lärande och en ämnesövergripande undervisning med individens lärande i centrum.

Rydsbergsskolan har sedan 2015 valt att arbeta med Puls för lärande som ett dagligt inslag i vår verksamhet. Som skola är vi övertygade och vi kan nu även se att det leder till ett förbättrat resultat i skolarbetet hos våra elever. Nutida forskning visar att ökad fysisk aktivitet stimulerar hjärnan så att minnesfunktionen ökar med 20%. Det innebär att både elever och pedagoger får en förbättrad koncentration och därmed lättare att lära efter ett genomfört pulspass.

Nytt för HT2018 är att pedagogerna i arbetslaget genomför pulspassen tillsammans med sina elever. Utöver detta har även all personal hälsopass varje vecka där vi hittar på roliga aktiviteter tillsammans.

I vår skola går ca 420 elever i grundskola och grundsärskola. Våra elever är en viktig del i rekryteringen, så förbered dig på att träffa dem på intervjun. Här har de gjort en film till dig:

https://www.youtube.com/watch?v=0ZxLpsUvLUs&feature=youtu.be