Lärare i trä- och metallslöjd åk 3-5

Lärare i trä- och metallslöjd åk 3-5

Vi söker en kreativ och engagerad trä- och metallslöjdslärare på 75-80% att undervisa i åk 3-5 på Almekärrsskolan. Du kommer ensam att ansvara för träslöjden på skolan, men tillsammans med din kollega i textilslöjd kommer du att utveckla slöjden som ämne.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en grundskollärare examen med inriktning mot trä- och metallslöjd, samt att du är legitimerad att undervisa i ämnet.

Vi ser också att du har en god förmåga att samarbeta, tar initiativ till utveckling och ett gott bemötande och ett vägledande förhållningssätt i arbetet tillsammans med eleverna. Du tror på att var och en kan lyckas och nå så långt som möjligt genom att skapa rätt förutsättningar för individen.

Välkommen med din ansökan!

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Thomas Blomqvist
Telefon 0302-522052
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lerum.se
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Almekärrsskolan är en grundskola, F-5, med ca 420 elever och 62 anställda. Skolan ligger i ett naturskönt villaområde med skogen inpå knutarna, ca 15 minuters promenadväg från pendeltåget.

Almekärrsskolan verkar för att skapa lärmiljöer där alla barn kan fungera utifrån sina förutsättningar. Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt. Alla pedagoger är organiserade i arbetslag och betoningen ligger på samverkan och samarbete. Här arbetar många engagerade och framåtsträvande pedagoger som sätter eleverna, lärande och kunskaper i centrum.