Uthyrare till bostadsbolag

Uthyrare till bostadsbolag

Har du intresse av daglig kontakt med människor? Trivs du att arbeta i en serviceinriktad arbetsroll där du även får arbeta administrativt? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Om tjänsten
I tjänsten som uthyrare har du ett övergripande ansvar av kontakt med kund och förväntas vara behjälplig att lösa deras behov i en administrativ roll. Du är en del av ett team och bidrar samtidigt med idéer för att utveckla verksamheten och dina kollegor. Exempel på arbetsuppgifter;
  • Ansvara över uthyrning av lägenheter, parkeringsplatser samt lokaler
  • Ansvara för signering och uppsägning av kontrakt, visning av lägenhet samt säkerställa besiktningar
  • Arbeta med andrahandsuthyrningar samt direktbyten
  • Ansvara för referenstagning och kreditupplysningar
  • Registrera ärenden i systemet Fast2
  • Söka efter nya hyresgäster
Om dig
Vi söker dig med utbildning inom försäljning, ekonomi eller administration, vi ser att du tidigare har arbetat som uthyrare eller haft en liknande roll. Du har kunskaper inom hyresjuridik/hyreslagen och har arbetat inom förvaltning och/eller fastighetsbranschen. Vidare är du flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Slutligen ser vi att du allmänt har goda datorkunskaper. Har du arbetat i systemen Fast2 är även detta meriterande.

Arbetet som Uthyrare innebär att du till största del kommer hantera kundkontakter, både vid personliga möten och via telefon. Därför är det viktigt att du är kommunikativ och trivs i en serviceinriktad arbetsroll. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt och har god förståelse för de behov som efterfrågas av hyresgäster. Du anstränger dig gärna för att bemöta människor på ett professionellt och hjälpsamt sätt. Eftersom administration kommer att vara en stor del utav ditt arbete ser vi gärna att du är ansvarstagande och strukturerad, samt att du är noggrann i ditt arbete.

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstidsanställning i 6 månader med chans till förlängning
Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 juli 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi en uthyrare av bostadslägenheter till vår kund i Göteborgsområdet. Kunden är ett bostadsbolag med kontor i Östra Göteborg.