Uptime Buyer till internationellt bolag

Uptime Buyer till internationellt bolag

Vår kund är en världsledande leverantör av motorer och drivsystem för marint och industriellt bruk och de söker nu en Uptime buyer för ett långsiktigt uppdrag. Avdelningen du kommer att arbeta på kännetecknas av en dynamisk miljö med snabbt utvecklande teknik, nya affärsmodeller och varierande krav från kunderna. Företaget strävar efter att vara på framsidan av denna utveckling och det är här du kommer in i bilden. Du erbjuds en chans att tillsammans med detta företag vara en del av vidare utveckling av kundkontakter och inköpsprocesser.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära att ha ansvar för att driva hanteringen och nyförvärvande av leverantörer genom att säkerställa bästa kvalité, leverans och pris. Du kommer även att få arbeta med processer och inköp av eftermarknadsprodukter till kunder.

För att ge dig en bild av hur en dag kan se ut, får du en beskrivning av övergripande uppgifter:
  • Du kommer att vara ansvarig för leverantörscouting och avtalsförhandlingar.
  • Du kommer att hantera och förhandla kring produkter- och processförändringar.
  • Du kommer att övervaka, identifiera och minimera risker i samarbete med eftermarknadsteamet.
  • Du kommer också att hantera dagliga inköpsprocesser gentemot eftermarknadsordrar, logistik och finansiella flöden till leverantörerna.
Din bakgrund
För att trivas i rollen som Uptime Buyer hos vår kund har du något års erfarenet av inköp från internationella bolag. Du är väl insatt i inköpsprocessen i en global och komplex organisation och drivs av viljan att utveckla och hitta de bästa leverantörerna för företaget. Det är meriterande om du arbetat i projektform tidigare. Slutligen talar samt skriver du obehindrat på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker en inköpare som är självgående och flexibel och som kan ta egna initiativ. Med tuffa förhandlingar krävs det även att du är kommunikativ, kan tala för dig men samtidigt vara diplomatisk. Andra egenskaper vi letar efter hos dig är analytisk förmåga, strukturerat arbetssätt och hög social kompetens. Slutligen ser vi gärna att du är en sann lagspelare med tro på att de bästa resultaten uppnås tillsammans i grupp samtidigt som man har kul på arbetsplatsen!

Är det dig vi beskriver? Tveka inte att skicka in din ansökan via lernia.se redan idag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Ansvarig rekryterare
Iris Nemec
0722546057

Referensnummer
95996

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

"As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would thus appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!"

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.