Upphandlare till verksamhet inom fastighetsbranschen!

Upphandlare till verksamhet inom fastighetsbranschen!

För kunds räkning söker vi nu dig som är en erfaren upphandlare som är jakt efter sin nästa utmaning inom området. Vår kund är ett bostadsbolag placerat centralt i Göteborg. I rollen som upphandlare kommer du att stötta inköpsavdelningen i ett sammansvetsat team. Tjänsten beräknas starta omgående och fortgå 6 månader med chans till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som Upphandlare hos vår kund kommer du tillsammans med ett team om fyra personer stötta upp med inköpsbestyr kring förvaltningen av ett stort antal hyresrätter. Teamet är ett avslappnat gäng med högt i tak med höga ambitioner.
Några av dina främsta egenskaper kommer att vara:
  • Upphandling/Direkt upphandlingar
  • Avtalsförvaltning
  • Konkurrensutsättning
  • Förhandla med leverantörer
Om dig

Vi söker dig som är strukturerad och självgående i ditt arbetssätt. Vidare har du en god erfarenhet av inköp enligt LOU och har tidigare arbetat självständigt med upphandlingar. Som person är du ansvarstagande och har god förmåga att arbeta efter deadlines.

I tjänsten som Upphandlare är det viktigt att du är serviceminded och lösningsfokuserad då du kommer att stötta beställare i allt från att välja varor till att förhandla med leverantörer och utarbeta förfrågningsunderlag. Du säkerställer att dina underlag är affärsmässiga med professionella och kostnadseffektiva villkor som är riktiga ur ett juridiskt perspektiv.

Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska gällande tal och skrift eftersom du kommer att arbeta med juridiska dokumentationer. Slutligen har du lätt för att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer med andra människor i din omgivning.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående

Kontaktperson

Olivia Bengtsson

olivia.bengtsson@lernia.se

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.